Ha utálom a cigányokat, rasszista vagyok?
Szeretnék gratulálni annak, aki szerint erőszakkal kell megmutatni, hogy a cigány nem rossz. Így is az a baj, hogy a cigány agresszív és megbízhatatlan mindenféle téren és nem hajlandó dolgozni még úgy sem, hogy mindenféle előnyhöz jut, a rendőrség védi ezeket, még akkor is, ha bűnt követnek el.
Kezdj el randalírozni és tüntetni cigányság miatt. Úgy itt lesztek hagyva Magyarországon a Viktor Fűreretetkkel együtt, hogy csak na!
Aztán majd, ha magatokra lesztek hagyva, nem lesz kitől lopni és nem lesz itt munkaerő, majd nézhetsz, hogy mire vagytok képesek a szaporodáson és a segíjfelvételen kívül!
Előttem szólnak teljesen igaza van!
Álltok a sorban, mindenki szépen normálisan tud várni, egyedül a cigány az aki raplizik hogy "micsinának mááán!?" . pedig nem dolgozni siet az tuti.
Ültök a buszon, mindenki tud normálisan utazni, a cigány az aki üvölteti a telefonján hogy: "Jáj ördög bújt a botomba!" De ez a jobbik eset, mert legtöbbször azt ordítja kit kéne mán jól szájba szexuálni, meg "jáj de bekúrtam aza nyámat, a húgomat meg a Dzsenimet! jááááj Teeeee! "
Nem érdekli hogy ott gyerekek is utaznak, meg senki nem kíváncsi rá hogy hová rázza az ótvarós, túrós, nemibeteg kárját!
És folytathatnánk a sort a végtelenségig...
Aki meg ezt a hülyeséget írta ami így kezdődik: "A valóságban így történik:............ " Annak szólok , hogy egyelőre még ők verik, késelik az utcán , BkV-n a magyarokat és nem fordítva . Sajnos. De lesz ennek még böjtje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!