Sok férfi tényleg olyan, mintha felnőtt korukra is gyerekek maradnának?
Nyilván nem azt írtam, hogy az asszonynak muszáj kiszolgálnia, csak itt mindenki rögtön azt lát bele mindenbe, ami nincs is ott.
Ha a feleségem főz*, akkor nem fogok ott pattogni mellette, hogy hadd főzzek én hadd főzzek én. Ha nem főz, akkor is van kaja, mert egy-két alapvető ételt el tudok készíteni.
* Mi egyébként nem főzőcskézünk nap mint nap, és én nem is értem, hogy sok háziasszony miért sír amiatt, mert hogy mindennap meleg kajának kell lennie az asztalon. Az egy hülye szokás, hogy hazamegy a jóember, lebassza magát az asztal mellé, és függetlenül attól hogy irodában dolgozik vagy a bányában vájárkodik, betol 8 ezer kalóriát egy ültő helyében. Aztán csodálkozunk, ha 35 évesen magas a vérnyomásunk, elvagyunk hízva, járni sem tudunk már...
Mi hétköznap nem főzünk, legfeljebb ha a feleségemnek olyan kedve van, hogy talál egy új receptet, de egyébként kicsike sajt, kicsike zöldség, kicsike hús és egy kevés szénhidrát, illetve amikor lehet, gyümölcs.
5, ma már nagyon veszélyes inaktív tb-vel élni! Régen akkor is elláttak, ha valaki nem fizette, az tartozásként jelent meg a rendszerben, és öt év múlva el is évült. Ma már nem látnak el ha nem él a tb kártyád, csak ha fizetsz.
Téged is bármikor érhet baleset, vagy lehet olyan betegséged ami orvosi kezelést igényel.
Tudom hogy szűkösen élsz, láttam más hozzászólásaidat, de van megoldás.
Gondolom hivatalosan nincs munkád, bevételed, mert ha lenne, akkor a munkáltató fizetné utánad a tb-t.
Akinek nincs munkája, az bemehet a Járási Hivatalba és kérhet ingyenes tb hozzájárulást egy évre. Ha lejár, újra lehet igényelni.
Tedd meg ezt magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!