Sok férfi tényleg olyan, mintha felnőtt korukra is gyerekek maradnának?
Igen, van ilyen is. Nőben és férfiben is.
Viszont vannak érett, határozott, felnőttként viselkedő pasik is. Én a helyedben nem idegesíteném magam azon, hogy akikkel amúgy se jönnél össze azok hogy élnek.
Keresd meg aki hozzád illik
Igen. Én sem tudok sem főzni, sem mosni. Nyilván ha szükség van rá, akkor megtanulom a mosógépet kezelni, de minek, ha egyszer úgyis mindig van mellettem egy nő? Amúgy kb. 10 perc megtanulni a mosógéphasználatot.
Takarítani, teregetni, mosogatni most is szoktam, a ruháimat sosem hagyom szanaszét. Főzni, sütni nem szeretek, nagyon távol áll tőlem az ilyesmi.
A 3-as miért lett lepontozva? Sejtem. Azért az egy mondatért hogy mindig van mellette egy nő? Ha így is van, az ő élete, és normálisan válaszolt.
Nem értem a lepontozókat.
4, szerintem azért lett lepontozva mert úgy jött ki mintha házicselédnek nézné a nőket. Konkrétan azt írta, hogy MINEK tanulna meg ilyen háztartási dolgokat, ha úgyis mindig van mellette egy nő. Tehát mintha a nőnek lenne a kötelessége kiszolgálni, miközben azért manapság már belátták a férfiak, hogy nincs olyan hogy valamelyik nemnek muszáj csinálnia bizonyos dolgokat. Ha két felnőtt, cselekvőképes ember együtt él, akkor minden teendő közös ideális esetben, hiszen mindkét félnek ugyanúgy érdeke. Pl nálunk a párom is mindent megcsinál ami adódik, nem derogál neki semmi olyan ami régen tipikusan a cselédnek tartott nők feladata volt, cserébe én sem akadok fent olyan dolgokon nőként, ha nekem kell kicserélnem egy égőt, vagy füvet kell nyírni. Ő sem mondana olyat hogy minek mosogasson vagy főzzön, ha itt vagyok én, és én sem mondanám hogy minek nyírjam le a füvet ha itt van ő.
Lehet hogy nem gondolta komolyan, csak hülyén jött ki, de ez lehetett a lepontozás oka.
9, Igazad lehet végülis.
Természetesen nálunk is úgy van, hogy közös minden. Nagyon sok olyan van, ahol nem így van, hanem minden a nő "feladata" aztán meg semmibe veszi, mert nem foglalkozik vele, hogy azzal mennyi munka volt. Nem kell messzire menni, takarítás után végig blattyog a sáros bakanccsal, gondolván hogy jól van majd a hülye úgyis megcsinálja. Számtalan ilyen van, mondjuk nálunk nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!