Miért ilyen fontos kérdés a párkapcsolat egy ember életében?
Van egy ismerősöm/haverom soha egy barátnője sem volt, és tele van pénzel, jó kocsija van, mindent meg tud magának venni amire csak szüksége van, folyamatosan nyer a lottón 7 milliót nyert nem rég meg ilyenek..és egyedül boldog már kérdeztük tőle, hogy nem e kell neki nő ő azt mondta hogy SOHA, teljesen jól érzi magát egyedül+nincs aki elköltse a pénzét "azt egyedül is eltudom" 35 éves amúgy.
Csak azért merült fel bennem a kérdés, mert nekem eddig sok kapcsolatom volt de egyik sem volt olyan huu de nagyon jó, szóval lehet nem is annyira fontos...ti hogy vagytok ezzel?
Ezt mindenki csak maga érzi.
Én is majdnem olyan vagyok mint a haverod, csak hozzám nem vagdos az élet semmit ingyen és voltak, vannak párkapcsolataim. Ennek ellenére mindent elértem amit akartam. Nem valakinek a valakijeként érzem csak magam valakinek.
Nagyon szeretek és tudok egyedül élni, soha nem éreztem az egyedüllétet magánynak, inkább szabadságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!