Mi volt a legbosszantóbb indok, amiért nem kaptál meg egy munkát?
Tegyük fel, hogy visszahívtak vagy személyes meghallgatás során elmondták miért nem vagy alkalmas az adott munkára.
Nekem idáig az volt, hogy ugye személyes meghallgatás során közölték hogy azért nem vagyok alkalmas a "csomagolói" állásra mivel fel voltam mentve középsuliban helyesírásból és ez szerepel is az érettségi bizonyítványomban. Még közölték azt is, hogy a "tesztet"-se tudnám így kitölteni. 22/f
Nektek volt hasonló?
5-ös, állítólag a fideszesek pénzt kínálnak cégeknek azért, hogy álláshirdetéseket tegyenek ki, hogy úgy tűnjön, mintha hatalmas munkaerőhiány lenne az országban. Nem tudom, igaz-e, egy bolttulajdonos rokonomtól hallottam, akit állítólag megkerestek ilyen ajánlattal. Simán el tudom képzelni, hogy igaz, kinézem a kormányból. Ha igaz, akkor lehet, hogy egy ilyen hirdetésre jelentkeztél, ezeknél nyilván minden jelentkezőt ugyanígy lekoptatnak valami hülye indokkal.
Nálam egyébként az volt eddig a legérthetetlenebb indok, hogy nem elég a 2 év tapasztalatom egy olyan munkára, amit úgy hirdettek meg, hogy főként pályakezdők jelentkezését várják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!