A nők miért nem viccesek?
Baromi sok pasitól megkaptam már, hogy "nő létemre milyen király a humorom"(?!?).
Lehet, hogy az, de ez nem a nemünk függvénye - szerintem. Van nő ismerősöm, akivel könnyesre nevetjük magunkat minden alkalommal, chaten is, és ismerek olyan férfit, akinek az erőltetett poénjaitól szekunder szégyent érzek.
Kedvelem az abszurd humort, és van is olyan magyar előadója a műfajnak, akit követek ebben a témában. Azt látom, hogy a posztjaik alatt a legütősebb kommentek nagyon gyakran nőktől érkeznek, és nem annyira csak a fiataloktól, hanem 50-60+ 'nénik' is olyanokat írnak, hogy leesik az arcom🤭
És egyébként èn is igènylem, hogy szellemileg, humorérzékben is legyen partner a másik, mert valóban lelombozó,ha minden alkalommal az van, hogy ő kiválóan szórakozik, én meg örüljek annak, hogy ő értékeli, hogy ilyen vicces nő vagyok.🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!