Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek a hagyományos viccek...

Nektek a hagyományos viccek viccesebbek, vagy a mémek?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vicceken nőttem fel, de már a mémeket jobban szeretem. Nyilván nem ezeket az "amikor beütöd a lábujjad" féle szennyeket, hanem amik tényleg viccesek, és ötletesek.
2020. márc. 14. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A hagyományos viccek nagyon trágyák, én is rajtuk nőttem fel, de gyerekként voltak utoljára viccesek, akkor is ritka volt a jó...

a mémek meg mikor hogy, a fostalicska redditen pl ilyen 20% jó a többi előtt meg értetlenül állok, igénytelen fos....tökéletes a subreddit név :D

2020. márc. 14. 23:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is azon kaptam magam, hogy ezredszerre már nem vicces, hogy a szőke nő buta / a zsidó meg skót szereti a pénzt / a székely átver.
2020. márc. 14. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Az r/fosttalicska abban az állapotban jó, amikor már mindenen képes vagy röhögni. :D

2020. márc. 14. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem fogyasztok hozzá alkoholt :D

Amúgy igen, ezekhez az alap rasszista szexista alkoholista és hasonló poénokhoz ilyens eggprimitívnek kell lenni, valószínűleg ezért volt vicces gyerekként...és mostmár ezért nem.

2020. márc. 14. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Inkább a mémek. A viccekkel az a baj hogy tényleg van egy pár ilyen alap séma, és az összes hasonlóan épül fel. Nem az a bajom velük hogy rasszista/szexista, mert szerintem ezeken a dolgokon is szabad és kell is nevetni. Egyszerűen kiismerhető egy idő után. (Van pl egy viccesviccek nevű oldal ahol elvileg több 10 ezer vicc van, na én azt régen annyit olvasgattam hogy kb az összeset ismerem. Azért egy rendes vicc megalkotásához több ötlet, kreativitás kell, viszont ezért is nagyon lassan termelődnek újra.

A mémeknél ezzel szemben tuti hogy ami most nagyon megy az pár hónap múlva sehol sem lesz. Ezért mindig meg tudnak lepni valamivel. Illetve tényleg van olyan amikor az ember csak ki akar kapcsolni egy pár percre, és a lehető legkisebb erőfeszítést tenni, erre is jobbak a mémek.

2020. márc. 15. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő favicc.
2020. jún. 22. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

a fekete viccek

amugy a 2kozul a memek

2021. márc. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!