Szerintetek mi a legrosszabb, ami egy emberrel megtörténhet ?
Tudom, hogy sokan provokációnak fogják ezt látni, de én tényleg nem annak szánom, mint egyesek.
Személyeskedés nincs benne, alapvetően sértő nincs, pusztán az emberek meglátása érdekel erről a dologról.
Szerintem ez mindenkinél más.
Ha egy szülő elveszíti fiatal gyermekét az is rossz, és az is, ha te halálos beteg vagy.
A felsoroltak közül lebénulva nem szeretnék élni, vagy bármi olyan balesetet szenvedni, hogy a továbbiakban ne tudjak magamról gondoskodni.
Ha mentális beteg lennék, nem biztos, hogy azt érzékelném. Valszeg azt hinném, hogy velem minden rendben van.
Szenvedélybeteggé csakis magam miatt tudnék válni, magamnak köszönhetném. Ahogy azt is, ha bebörtönöznek. A halállal nem lehet mit kezdeni, az élet velejárója. Árvaként, vagy bántalmazva felnőni nem jó, de nem örökké tart az az állapot. A megerőszakolás még nagyon rossz lehet, de talán fel lehet dolgozni.
Hajléktalan sem lennék, de valahol az is rajtam múlik. El lehet vállalni a legsz.rabbul fizető munkát is, hogy ne kerüljek utcára.
Ez egy kicsit más:
De én például a kasztrálást mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!