Szerinted is sokat szenvednek a fiatalok a járvány alatt?
14-18 éves kor között iskolába kellene járni, de nem csak a tanulásért hanem hogy barátokat szerezz. Szerelmesnek kell lenni, szórakozni kellene, kipróbálni sok mindent. Tágítani kellene a látóköröd, feszegetned a határaidat. Ebben a négy évben annyi élményt és tapasztalatot kelle gyűjtened, amelyből egész hátralévő életetből táplálkozni tudsz.
És most ez az egész egy generáció életéből kimarad.Nem járnak iskolába, este 8-kor otthon vannak-korábban se igazán mászkálnak el-nincs hova. Egy generáció, amely életéből kimarad szalagavató, ballagás stb.
Akik nem ismerik az osztálytársaikat, és akik számára a randi legfeljebb a szobában való kuporgással egyenlő.
nem marad ki az életéből, mert nem fog ez 10 meg 4 évig tartani, hogy egész gimi kiessen.
többet szenved, aki intenzívre kerül vagy meghal valakije
Szerintem akinek volt rá lehetősége, az eddig is tágította-feszegette a barátnőjét. Akinek nem, az az iskolában sem jutott hozzá soha.
Barátokkal ugyanúgy találkozhatnak, senki nem tiltotta meg.
"tágította-feszegette a barátnőjét"
Khm, 13-as, ugye ez valami elírás vagy átvitt értelmű kifejezés. Vagy szó szerint értsük? :-))))
Félévente jössz össze a barátaiddal? Amikor én voltam gyerek, suli után mindig találkoztunk. Vagy ez mára megszűnt? Kétlem.
Akkor miben szenvednek hiányt?
"Amikor én voltam gyerek, suli után mindig találkoztunk. Vagy ez mára megszűnt? Kétlem."
amikor én voltam középiskolás, a fél osztály kollégiumban lakott, őket nagyon összekovácsolta a kolis élet, noha lakhely tekintetében ők estek egymástól a legmesszebb.
a maradék egy része szintén bejárós volt más falvakból és településrészekből, és a barátait legfőképp a suliban (vagy suli után) látta nap mint nap.
hallgatlak, hogy bandáztok így a barátaiddal "suli" (azaz digitális tanórák) után? buszoztok távolságtól függően napi 0.5-2 órát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!