Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már úgy, hogy mindent...

Volt már úgy, hogy mindent megkaptatok mégsem voltatok boldogok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és az életem nem tudom hogyan lehetne jobb. A karrierem szikla szilárd alapokon áll és imádom, amit csinálok, financiális problémáim nincsenek (autó, ház megvan), van egy gyerekem és egy feleségem, akivel imádjuk egymást és minden, amit el lehet képzelne. De valahogy mégis úgy érzem, hogy nem vagyok boldog. Úgy érzem nem kellene így lennie mégis így van. Volt már veletek hasonló? Hogyan emelkedtetek felül ezen?
2021. febr. 20. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
én boldog lennék, ha mindent megkapnék amit most szeretnék.
2021. febr. 20. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valójában nincs meg mindened, amit akarsz. Vagy nem azod van amire igazán vágynál és ami már van, az kizárja, hogy megkapd, amire igazán vágysz. Így magadnak sem mered bevallani, hogy valami másra lenne szükséged.
2021. febr. 20. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a férjem családja gazdag, van egy felesége, én és szeretjük egymást és rajta vagyunk a babaprojekten.

Stabil munkahelye van, ahol kedvelik és soha nem lesz semmilyen anyagi gondja.

De állítom, hogy nem boldog (legfeljebb elvan), és pszichológushoz jár.

Szóval van ilyen. 🙁

2021. febr. 20. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sosem kaptam meg semmit sem.
2021. febr. 21. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert ezek a felsorolt dolgok nem boldogítanak. Csak egy illúzió.
2021. febr. 21. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó, ez hülyeség. Attól, hogy van akit, nem olyan módon tesz boldoggá a a család, a munka, vagy a stabil élet, még nem rossz dolgok, sőt ezek szerintem fontos dolgok a boldogsághoz. Képzeld el, ha a kérdezőnek nem lenne állás, akkor még azon is kéne aggódnia.

Kedves Kérdező, a kérésedre válaszolva, nem, nem volt még ilyen, mert bár sok mindent megkaptam az élettől, ugyanannyit el is vett, mindig lettek újabb problémáim, de nem keseredtem el. Minden kis pillanatot kiélvezek, neked is ezt kellene tenned.

2021. febr. 22. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Még annyi, hogy pontosan de tényleg pontosan azt kaptam, amit akartam minden téren. A kérdés kiírása óta sokat gondolkodtam és talán az lehet a probléma, hogy annyira akartam és küzdöttem ezekért, hogy elfelejtettem hogy kell örülni annak, ami van. Mintha a motivációt elveszítettem volna azért mert minden megvan. Eddigi életem során semmit sem kaptam csak úgy meg, mindenért megküzdöttem, aminek megvolt a nyilvánvaló haszna viszont közben a kis dolgoknak elfelejtettem örülni. Csak egy példa, ami nem a távoli múlt. Az egyetem sokak számára a szabadságot jelenti és a lazulást. Én végig dolgoztam és, amikor nem órán ültem akkor dolgoztam és nem irodában hanem gyárban, segédmunkásként és hasonló úgyhogy nem vagyok az a kifejezetten finnyás típus. De épp emiatt nem volt időm 1-1 tárgy sikerének örülni mert végighallgattam, meglett és munka. Talán itt lehet a "probléma" gyökere.
2021. febr. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!