Csak én féltem kiskoromban nagyon ezektől a dolgoktól?
Amikor a TV-ben éjszaka adásszünet volt, azzal a színes sávos körrel és folyamatos hangos sípolással.
Amikor a himnusz elkezdődött éjfélkor a semmiből a TV-ben a sötétben.
Amikor az RTL-en a társadalmi célú hirdetést harangozta be a narrátor, és ilyen elég sötét hangeffektek mentek az alatt a mondat alatt, hogy: "társadalmi célú hirdetés következik".
Amikor éjszaka kapcsolgattam a TV-t és hirtelen valamelyiken az a hangyás sistergés ment, főleg, amikor több csatorna követte így egymás után.
Nem. Nagyon kis koromban én is.
Te hány éves korodig féltél?
L vagy F vagy?
Teljesen megertem. Idosebb vagyok es mindenki mas. De ertem. En attol kaptam sokkot, mikor a lemezjatszon rossz fordulatszammal tette fel valaki a lemezt. Koncz Zsuzsa egy szornyetegge valt.
Tobbszor almodtam, hogy a zene melyre valtott, vagy a radio kikapcsolas utan is szolt, nem hagyta abba.
Ez is arra pelda, hogy semmi fenyegeto nem volt, de nagyon megijesztett.
En is 😀
Off: baszki #4, attol en is nagyon fostam, akar ma is 😂😂😂
Én nem féltem tőle, érdekes volt, csak azt nem értettem, hogy miért menetelnek betörőmaszkos kék emberek a hóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!