Amikor meglátod a híradós bemondók, bírok stb. érzelmek nélküli beszédét, csak hittem azt kiskoromban, hogy ezek nem emberek?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem volt, és még mindig van, hogy nem igaz,hogy lehet így beszélni
Mintha az érzelemért felelős sejtek azok kihaltak volna belőlük, de persze már tudom, hogy nagyon jól játszák a szerepüket, de miért kell?
22f
2015. dec. 8. 17:35
1/3 anonim válasza:
Ők ezt tanulták, ez a szakmájuk. Egy idő után annyi ilyet mondanak be, hogy nem szörnyülködnek rajta,- szerintem. Nem lesz nekik annyira meglepő az emberek kegyetlensége, mint nekünk, hiszen napról napra ezzel foglalkoznak, ha csak szóban, de akkor is. De ez csak egy felvetés, az igazi okot én sem tudom.
2/3 anonim válasza:
Fura vagy. Egyrészt fogalmad sincs, mennyire viseli meg őket a dolog, nem mindenki mutatja ki, s ők dolgoznak, nem lelkiznek.
Másrészt persze hogy nem akadunk ki mások nyomorán folyton, ha egyszer a munkánkkal jár. Ha mégis, akkor rossz hivatást választottunk... De a legtöbben belejönnek. Kimennek a frontra sebesülteket kötözni, eleinte kiakadnak, aztán megszokják. Az élet ilyen.
3/3 M@teee válasza:
Ez nem film, elég idegesítő lenne, ha nem lehetne érteni mit mond a riporter, mert bőg. A bírók meg mit érzelgősködjenek bűnösökön? Jó persze, ha valaki sok évet ült ártatlanul akkor azért nehéz lehet nekik nem kifejezni az érzéseiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!