Lányok, nektek mi lenne a véleményetek arról, ha a barátotok ülve pisilne otthon, meg ahol alkalma van rá?
Figyelt kérdés
Gáznak tartanátok, vagy inkább örülnétek, hogy nem pisil le semmit?2021. febr. 19. 22:50
11/15 anonim válasza:
Nálunk így működik. Szeretem, hogy nem kell minden wc tisztításnál csempét is mosnom. :)
12/15 anonim válasza:
Állva pisilés egyértelműen rosszabb, mint ülve. Egyáltalán nem mindegy. Egy normális ember ülve pisil.
13/15 anonim válasza:
Férjem ülve pisil, én örülök, hogy így van.
Mindig tiszta minden a WC-ben, semmi sincs lepisilve, semmi sem húgyszagú. Teljesen jó így.
14/15 anonim válasza:
Nálunk (nekem) 2 lányom és feleségem van így csak nők vannak otthon körülöttem, ülve pisilünk (én is), kimondottan utálom, ha jön hozzánk valaki, és használja a wct, hogy pisicsöppes (aztán hugyszagú) lesz a WC környéke.
15/15 anonim válasza:
Az én párom állva pisil és mindig tisztaság van így is. Aki után pisiszag vagy cseppek vannak még a falon is, az vagy nem tud normálisan pisilni, vagy igénytelen összetakarítani maga után. Ilyen emberhez természetesen nem lenne gusztusom, türelmem.
Egyébként nem zavarna ha ülve pisilne sem, nem érdekelne különösebben, csak furcsa lenne a változás elsőre.
Van férfi ismerősünk aki ülve pisil, nála ez a megszokott, nem tartjuk furának vagy kínosnak.
(7-es, nyilvános vécén természetesen a nők sem ülnek rá az ülőkére, vagy pl túrázás, hosszú utazás során nem akad minden sarkon egy WC.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!