Miért lett ilyen nagy divat a gyerekvállalás?
Fellépek facebookra/instára fullig van posztolva gyerekekkel (én amúgy nem szeretem a gyerekeket), szóval lassan hányingert kapok már tőlük.
Mostanában kezd ez nagyon elterjedni azt vettem észre, és minek fényképezi le az összes nő azt a gyomorforgató hasát "életem legboldogabb perce" címmel? Komolyan nem értem mi olyan nagyon boldog ebben az egészben, és mintha valami versenyt kéne megnyerni, annyira szaporodnak.
Csak szerintem versenyeznek egymással a nők? 29f
csok, babavaro es tarsaik. a kormany nagyon nyomja a szaporodas propagandat.
amugy nyilvan azt latni, h sok a gyerek es mindenki szul, mert arrol van kep, de aki nem szul, az nem tesz ki kepet arrol, h ‘hello en ma sem szultem’.
Sok nő úgy érzi, hatalma lett, valaki lett attól hogy gyereke lett. Előretolakodnak a sorban, elfoglalják a járdát, mindenki ugorjon félre.
Facebookon ismerőseimen látom, hogy normálisak voltak, de miután anyukák lettek, mindenkit leugatnak és elküldenek a csába.
Mert ők jobban tudják, igaz, hogy az emberiség fele valamikor anya lesz, de azért ők ugye mégiscsak mindenek fölött állók, egyénként.
Ugyanakkor, most hogy ekkora becs lett a gyermek, talán (??) jobban bánnak velük az anyák, mint az előző generációk, és kevesebb lesz a bántalmazott. Bár az ilyen viselkedésű anyukákból sajnos nem sok jót lehet kinézni.
15/15
:D ez jó...lehet van benne valami.
Én sem értem,egyrészt undorító mert a gyerek nem egyezett bele,abba nem gondolnak hogy 10+év mulva mennyire kínos lesz,senki sem szereti mikor kínos babafotókat mutogatnak rólunk. Eddig is a buta ösztön lények vállaltak gyereket de most ezzel a rengeteg támogatással elszabadultak. Bugyuta álmatlan szülők akik már csak apa és anya, egymáshoz sem vonzódnak már, gyereket vállalnak terhesség közben,kb a "legboldogabb" percek azok mikor nem szenved az anyuka.(de persze fent kell tartani a látszatot hogy ők boldogok mert ettől) Megszületett a baba szeretik mert milyen kis cuki tele spamelik a facebookot a képeivel végre kapnak kis figyelmet, aztán jön a 3. Által emlitett versengés. Aztán jön a 2.-3. azokat is szeretik még kicsik,mikor meg serdülő korba lépnek semmi olyan támaszt nem tudnak nyújtani amire szüksége lenne aztán a befarsult szülők ugy mérgezik a gyerekeiket hogy észre sem veszik és elhiszik hogy ők jó szülők mert mindent megadtak.
Aztán felnőnek és bugyuta, érzelem szegény felnőttek lesznek akik majd alig várják hogy kiposztolják mindent percét a terhesség től a megszületéséig, hogy egy kis figyelmet kapjanak.
17/17
valahogy én is így tudom elképzelni az egészet amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!