Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért elfogadott a bűnözés és...

Miért elfogadott a bűnözés és miért övezi őket ekkora tisztelet?

Figyelt kérdés

2021. febr. 17. 13:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
35%

"Most ha beszél valaki a híres bűnözőkről (pl. Bonnie és Clyde, Al Capone stb.) akkor sose azt róják fel nekik, hogy bűnözők voltak, hanem: jaj, de menők, példaképeim stb."

Putris kisegítő iskolás cigubiguléknél lehet hogy ezek a példaképek, normális emberek szerintem megvetik az ilyeneket. Ugyan ez a "gengszterreppereknél" is.

2021. febr. 17. 13:53
 12/24 anonim ***** válasza:
49%

#6:

Adolf Hitler is sokaknak a példaképe. Mert amúgy egy rendkívül okos ember volt, csak elborította az elméjét a hatalom.

2021. febr. 17. 13:54
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat.

Én még az ilyen "rosszfiúk mindig menők" sztereotípiákra gondoltam.

Aki azt az almás példát írta, az érthető. Csak mondjuk más munkák is igényelnek nagy precizitást, és lehet, hogy annak kisebb a presztízse

2021. febr. 17. 13:58
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

"Én még az ilyen "rosszfiúk mindig menők" sztereotípiákra gondoltam."

Valószínűleg rossz társadalmi rétegekben mozogsz, ahol ez így van.

Amúgy én is láttam valami tv műsorba, ahol lefüleltek egy cigubigule bandát, akik Svácjba vitték ki a lányokat, meg volt szervezve a szórakozóhely ahol dolgoztak, a szállásuk, a terület védelme, ellátásuk stb... Olyan szintű szervezettség volt az egész mögött, hogy azt mondom, basszus ha ennyire jó érzékük van az üzlethez meg a szervezéshez, akár valami legális bizniszbe is bele vághattak volna. :D Szóval oda azért több gógyi meg kiállás kell, mint egy sima zsebtolvajnak lenni, de ettől még ugyan úgy társadalom szemete bűnözőknek tartom őket.

2021. febr. 17. 14:02
 15/24 anonim ***** válasza:

14: :))

Erre írta valaki egyszer (egy másik fórumon), hogy olyan munkákat kéne nekik kitalálni, ami ügyeskedésnek-lopásnak-csalásnak-stb. látszik.... :-D :-D

2021. febr. 17. 14:14
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
12:: jó festő volt. Okos sosem. Szuggesztív személyiség volt.
2021. febr. 17. 14:17
 17/24 anonim ***** válasza:
57%

Pedig igaza van, a Viszkist is úgy istenítik, mintha celeb lenne.

Az emberek tökhülyék, ha nem őket lövi meg vagy rabolja ki egy ilyen nyomorult.

2021. febr. 17. 14:27
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

17

A Viszkis sosem ártott az átlagembernek, csak bankokat rabolt. Az emberek így nem vesztik el a pénzüket, mert biztosítva van az összes bank. Járj utána picit a dolgoknak, mielőtt megpróbálsz érvelni.

2021. febr. 17. 14:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig igaza van, a Viszkist is úgy istenítik, mintha celeb lenne."

A viszkis egy tök külön téma szerintem, ő egy ilyen "népi hős" archetipus.

Soha nem bántott senkit, csak a bankot lopta meg, amiről meg tudjuk hogy ők meg az "állampolgárokat lopják meg". :D

2021. febr. 17. 14:40
 20/24 anonim ***** válasza:
41%

Szóval ha csak vagyon ellen követ el bűncselekményt, akkor rendben van. Édesphaszom az intejjigencija.

"A bíróságon összesen harmincrendbeli rablásért, több emberen elkövetett emberölés kísérletéért, fogolyszökésért és lőfegyverrel való visszaélés bűntettéért kell felelnie."

Igazi hős. :D

2021. febr. 17. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!