Miért elfogadott a fitt/sovány/sportos embereknek beszólogatni, de a kövéreknek meg nem?
Állandóan megkapom rokonoktól, hogy "de sovány vagyok, fogytam stb" hülyeséget. Finoman szólva nagyon elhízott, egészségtelenül élő emberektől.
Mi lenne vajon a rekació, ha a kövéreknek beszólna egyből mindenki, hogy " ne egyél már annyi te d..d...nó " stb?
Mutass képet a fizikumodról. Amúgy inkább én a kövéreknek való beszólogatást tapasztalom.
"Vágósúlyban vagy, Izé bácsi."
"Jó húsban vagy, anyám." (Nők egymás közt).
De a hátuk mögött még inkább megy ez /ősi magyar édesség: háturul melba/.
5 írta még a tutit.
Egyébként ez szituáció függő.
Ha 4 sovány van 1 kövér akkor a kövér fogja magát másnak érezni.
Viszont tényleg nagyon sok a dagadt ember.
Ez a zabálás téma nagyon összetett. Mindenki zabál, és épp arra fogja amilyen helyzetben van, vagy gondolja, hogy milyen helyzetben vagyunk. Ilyen lehet a szegénység a bánat nálunk. De ugyanakkor a világ leggazdagabb országaiban, ahol a legjobb élni, nagyobb az elhízás, mint nálunk. Szóval egyáltalán nincs köze az életszínvonalhoz az elhízásnak, csak ebből adódóan másra lehet fogni.
Más az, amikor aggódásból szólnak, mert hát "100kg alatt nem férfi az ember" szóval egyek - ezt én is megkaptam már sokszor, de ebben szerintem nincs rosszindulat.
A másik amikor genyóságból szólnak be, na erről kéne leszokni
5:
Nagyon jól összefoglaltad.
9:
Milyen országokra gondolsz? Többféle felmérés van, de mindegyikben top 10-ben vagyunk az elhízasban, biztosan csak az USA elhízottabb. A nyugat-európai orszagokhoz képest Magyarország elhízottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!