Miért elfogadott a fitt/sovány/sportos embereknek beszólogatni, de a kövéreknek meg nem?
Állandóan megkapom rokonoktól, hogy "de sovány vagyok, fogytam stb" hülyeséget. Finoman szólva nagyon elhízott, egészségtelenül élő emberektől.
Mi lenne vajon a rekació, ha a kövéreknek beszólna egyből mindenki, hogy " ne egyél már annyi te d..d...nó " stb?
Magyarországon az a "normális", hogy az emberek elhízottak, igénytelenek, és sokszor nem hogy szégyellik, de még poénkodnak is ezzel.
ha pedig te vékony vagy, kilógsz a sorból.
vékony szálkásan izmos férfi vagyok, és mikor mondtam egy durván elhízott ismerősömnek, h növelni szeretném a fehérjebevitelt, h izmosabb legyek, azt mondta, h az nem természetes ha vki izmos :D
bezzeg a 40 kg súlyfelesleg az az.
vagy most láttam, h a neten egy diplomás dohányos 168/73 kgs 40-es nő poénkodott azon nem fog edzeni, mert akkor látja h poros a lakás, meg nicns ereje normálisan enni, mert a családja mindig zabálna.
na, Mo. ezen a szinten van az emberek többsége, aztán 45 évesen nem értik, miért néznek csoffadtul és miért cukorbetegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!