Milyen kezes vagy?
Figyelt kérdés
Bal kezeseknek olyan a bal kéz mint nekunk a jobb?2021. febr. 15. 23:57
A kérdező szavazást indított:
Jobb
Bal
34 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Hát milyen lenne :D persze. Ugyanúgy ahogy te a jobb kezeddel csinalsz könnyebben dolgokat, mi a ballal. Nem nehezebb így írni sem, ugyanaz csak fordítva.
2/9 anonim 

válasza:

Én bal kezes vagyok.
Minden ugyanolyan számomra, kivéve az írás.
4/9 anonim 

válasza:

Én is kétkezes vagyok. Van amit csak bal kézzel tudok csinálni, és van amit csak jobbal. Hogy értsd: jobb kézzel írok, rajzolok, törlöm a seggem, ballal nyitom ki az üveget, takarítok, vakarózok.
5/9 anonim 

válasza:

Ha engem kérdeztek, az írás meg a rajzolás a legmeghatározóbb ebben a kérdésben (illetve az evőeszközök használata, de arról nem volt szó), szóval ha választani kéne, én az utolsó helyében jobbkezesnek mondanám magam. (Ahogyan a saját esetemben is egyébként.)
6/9 anonim 

válasza:

Jobbkezes és jobb lábas vagyok.
17/l
7/9 anonim 

válasza:

Alapvetően bal, de van amit jobbkezesként csinálok. Jobb kézben fogom az ollót, a kést-villát is jobbkezesként használom, de a csak villát már balban. Meg van még egy-két dolog.
8/9 anonim 

válasza:

Jobb kezes, de torekszem ra, hogy bal kezzel is minnel tobb dolgot csinaljak, hogy ne legyek mar ilyen egyoldalu. Peldaul az egeret mar 100 %-ban ugyan ugy kezelem mindket kezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!