Ki milyen kezes?
Figyelt kérdés
Én a kisebbséghez tartozom ezen a téren, örülök neki, mert kicsit különlegessé tesz. :)
Kedvencem, amikor megkérdezik, hogy hogy tudok bal kézzel írni...
2015. júl. 15. 00:17
2/11 anonim válasza:
Én is szeretnék balkezes lenni, szerintem is különleges;) tudod hogy az őseid harcos népek közé tartoztak? elvileg:D
5/11 kittikehh00 válasza:
Jobb. Egyébként én is szeretnék az lenni, nem tudom, hogy az emberek többsége miért jobb kezes, de nagyon érdekes.
Ja, és ez rímelt haha.
7/11 anonim válasza:
Bal, és az ikertesóm is :) Amúgy szeretek bal kezes lenni, különleges, és mikor észreveszik, mindig meglepődnek, mosolyogva kérdik, hogy "te bal kezes vagy?" :)
9/11 anonim válasza:
Jobb. Jah és én nem akarok bal kezes lenni. :D
10/11 anonim válasza:
Jobb. Írás, rajzolás szempontjából balkezesnek lenni szívás lehet, viszont az általam űzött sportban elég nagy előnyt jelentene. Tehát összességében én is szívesebben lennék balkezes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!