Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen utálatosak az...

Miért ilyen utálatosak az emberek velem?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam barátokat szerezni, sem az iskolában, de még óvodáskoromban sem... Mindig én voltam, akit szekáltak, és akit utálni lehetett.

Teljesen mindegy, hányszor védtem meg magamat, semmire nem volt jó, csak a lelkemnek. Rossznak akartak látni, és sikerült is annak feltüntetnie mindegyiknek.

Interneten még - még erőlködöm, de élből elutasítanak. Férfira / nőre / fiúra / lányra írok, egyikük sem hajlandó válaszolni, esetleg visszanyögnek annyit, hogy “mondd.” Mintha el kéne takarodnom, csak mert nem állok elő kész ötletekkel, hogy mit is akarok... Egyszerűen csak beszélgetni van kedvem, ami elég jó kiindulópont bármihez is.

Az első perctől fogva utálnak az emberek, élőben és interneten is. Képpel, kép nélkül is. Bosszantó...

2021. febr. 14. 10:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Lány vagy?
2021. febr. 14. 10:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. febr. 14. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Akkor itt tuti találsz valakit✌
2021. febr. 14. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Milyen célból próbálsz levelezni?
2021. febr. 14. 11:00
 5/13 A kérdező kommentje:

3# Régebben itt is próbáltam beszélgetni, nem sok sikerrel.

4# Nincs konkrét célom. Barátság, vagy több is lehet(ne).

Erőltetni nem érdemes semmit.

2021. febr. 14. 11:22
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem lehet, hogy intelligensebb vagy az átlagnál és érzik, hogy téged nem tudnak átverni? Mert akitől tartanak, azzal szoktak így viselkedni. Nem vagy buta, csak ezt akarják veled elhitetni, hogy jól beetethessenek. Gyanakvó vagy, óvatos. Nekem írhatsz privit ha gondolod, de nem biztos, hogy azonnal fogok válaszolni.
2021. febr. 14. 12:13
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

6

Az intelligens embereket csak gyerekkorban közösítik ki, a felnőttek már felnéznek az ilyenre. Ne fogjunk már mindent arra, hogy okos az illető, ezért van kiközösítva. Valószínűleg nem néz ki jól, így senki sem akar vele mutatkozni. Láttál te már olyan attraktív embert, akit senki sem szeretett?

2021. febr. 14. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:

7

Feltételeztem, hogy nem felnőtt a kérdező, ha ilyen problémái vannak.

2021. febr. 14. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

8

Ha okos, intelligens lenne, megjegyezte volna a korát is.

2021. febr. 14. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

9

Kivéve akkor, ha nem regisztrálhatna a gyakorira, olyan fiatal még.

2021. febr. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!