40 év felett kb. vége mindennek?
Úgy nagy általánosságban értem, nem a kivételek érdekelnek!
Ugye már nincs iskola, nincs tanulás, nincs hova meg minek fejlődni.
Gyerek jó esetben ha van, már lassan felnő.
Eljegyzés, esküvő, válás, elvileg megvan ennyi idősen.
Szex se olyan minősêgű már, meg satnyul a test is, buliknak is rég vége, a programoknál is fárad az ember.
Már kijött egy új generáció is, akik már máshogy néznek rád, öregre.
Szóval mi jó történhet még 40 felett? Csak dolgozik az ember aztán hazamegy és ennyi?
Egy jó pasi 40 évesen bárkit megkaphat, akár komoly kapcsolatra is: 20 éves is, 50 évest is. Még családot is alapíthat, akár újra is kezdheti.
Egy jó 40-es nő is megkaphat bárkit, de csak szexre. Öreg lesz már a férfiak szemében, talán csak az 50 felettiek tekintenek rá fiatalként.
Ez nem azért van, mert ilyen szemetek a pasik, hanem mert a nő 40 felett már nem annyira alkalmas gyerekvállalásra, míg egy férfi még 50 felett is alkalmas lehet és erről a külső is árulkodik.
Én negyvenes nőként pontosan tudom, hogy nekem már mindennek vége, pedig nem híztam el, nem vagyok csúnya, de semmire se megyek ezzel, mert 10 éven belül így is, úgy is csak egy fonnyadt öregasszony leszek, mind minden 50 körüli nő.
Az nem igaz, hogy a gyerekek ilyenkor már nagyok. A korosztályomban a legtöbb nő óvodásokat, kisiskolásokat nevel, szóval cél az van bőven és ha az ember túljut az életközépi válságon, akkor remélhetőleg boldogság is lesz sok még: a gyerekeinkben.
22.
Huszas férfi vagyok. Tudod hogy milyen jól néz ki egy 40-es jó húsos,jó alakú nő? És vonzóbb is,mint egy rinyáló huszonéves kis p.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!