Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az anyukák miért néznek rám...

Az anyukák miért néznek rám mindig olyan csúnyán?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam már, hogy iszonyat csúnyán néznek rám az anyukák, és nem jövök rá, hogy miért. Például a múltkor ott állt egy anyuka és egy 4 év körüli kislány a buszmegállóban, és oda mentem én is várni a buszt, erre arra lettem figyelmes, hogy az anyuka folyamatosan bámul engem, amikor oda néztem akkor is, aztán ránézett a lányára, és ami éppen jött busz mondta, hogy: Gyere, szálljunk fel erre, majd inkább sétálunk többet. És rám nézett miközben mondta a lányának.

Illetve nyaralásokon feltűnt, hogy ha egy család mellett sétálok el és tegyük fel rám néz az apuka, akkor olyan csúnyán néz rám a nő mindig hogy meg tudna ölni a szemével..nem kelletem magam meg semmi ilyet nem csinálok, szerintetek miért néznek rám csúnyán? 18/L

2021. febr. 13. 11:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 Engem imádnak a gyerekek😂egyszer volt olyan, hogy egy bevásárlóközpont közepén elkezdte ölelgetni a lábam egy 3-4 körüli kislány és nem akart elengedni, és nagyon kínos volt
2021. febr. 13. 12:19
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Igy teljesen erthetetlen. Ne vedd magadra, nem allitom, te is ilyen vagy, de irok egy peldat.

Volt egy baratnom, akit allitasa szerint mindig nezett mindenki, kulonos dolgokat meselt. Szoval mikor a villamoson utaztunk, provokativan bamult embereket, farkasszemet nezett egy novel, fintorgott. Utana kerdezte, lattam-e, hogy az a banya hogy bamulta, es milyen ideges volt tole.

Szoval ez jut eszembe megoldaskent, mas nem.

2021. febr. 13. 12:59
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Értem, de én nem ilyen vagyok, rá sem nézek a nőre, de a szemem sarkából érzem, hogy néz
2021. febr. 13. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:

na most már végképp minden világos! idősebb nők bámulnak, idegen kisgyerekek taperolnak. hiányoztál, welcome back!

undorító

2021. febr. 13. 13:45
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 Mi van?😂Te jó isten, milyen beteg emberek vannak..undorító
2021. febr. 13. 13:47
 16/21 A kérdező kommentje:
#14 Ez most csak egy példa volt a sok közül😒óvónőnek készülök, imádom a gyerekeket, szóval ilyen undorító megjegyzéseknek itt nincs helyük
2021. febr. 13. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Oke, kerdezo, elhiszem, hogy nem te kezded a bamulast. Valami kisugarzas akkor, es orok rejtely marad.
2021. febr. 13. 14:12
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 Az biztos😬
2021. febr. 13. 14:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert stresszel. Ő meg úgy látta, hogy te nézel csúnyán.
2021. febr. 13. 15:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Milyen a ruhaviseleted? Én meg szoktam tudni állapítani, ki hogy érez irántam a környezetemben. Annyira fura, hogy neked ez nem megy. Remélem nem hagytál ki részleteket hogy goth dark stílusod van, vagy be van festve a hajad és rövid, és genderfluid vagy, vagy egy kapucni van a fejeden es ki sem látszol, hogy lány vagy e vagy egy cigány fiú.
2021. febr. 13. 20:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!