Hogyan legyek bátor?
Mintha magamat olvasnám! Tudod, az a baj a felnőtt emberekkel is, hogy sokan megragadnak a tinédzser korban, és még a negyvenes éveikben is ugyanolyan lelketlen, aljas emberek maradnak, mint az iskolában voltak.
Az ember azt hinné, ha felnő és dolgozik, érett, normális emberek közé kerül, és vége az iskolai évek lelki terrorjának.
Sajnos, nem. Attól, hogy felnőtt vagy, ugyanúgy észreveszik, megérzik, ha gyenge vagy! Ugyanúgy élvezik, ha a többiek röhögnek rajta, ha kigúnyolják a gyengéket!
Én is abszolút ilyen személyiség vagyok, mint te! Megérzik rajtam, hogy nem vagyok az a nagypofájú, aki azonnal visszatámad. Aztán egy idő után jön a meglepetés, mikor kinyitom a pofámat.
Volt egy kolléga, aki nagyon rászállt. Mindig elég durván sértegetett, beszólt. Aztán az öltözőben annyira felidegesített, hogy elkezdtem ordítani, és mondtam neki, hogy szétbszom a fejedet! Azóta leszállt rólam. Sőt! Végre emberszámba vesz, és kivívtam egyfajta tiszteletet nála.
Az emberek olyanok, mint az állatok - még felnőttként is! Megérzik, ha gyenge vagy, és rád szállnak, mint a ragadozók! Mehetsz 100 munkahelyre, mindenhol ez lesz!
Állj ki magadért, vagy sosem lesz boldog életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!