Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek kellene a Gyakori...

Szerintetek kellene a Gyakori kérdések szabályzatán erősíteni, meg kell hagyni, vagy gyengíteni kell ? Hogyan lehet a trollok ellen fellépni ? A sima mezei troll nem is annyira zavar, de a gyűlöletbeszéd igen.

Figyelt kérdés

Mi az, ami megengedhető, mi nem ? Tudom demokrácia van és szólásszabadság, de egyes trollok (némelyik trágár, alpári) szétpusztítják az oldalt.

Azért írom ezt a kérdést ki, mert tegnap volt egy kérdés a nőkkel kapcsolatban és iszonyat alpári módon elkezdték őket mocskolni, elég durva kifejezésekkel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

A kérdező feltett egy normális kérdést, azonnal megjelentek a trollok és nyomdafestéket nem tűrően kezdtek el mocskolódni.

Valamit tenni kell szerintem, mert valami undorító, mi megy néha az oldalon.

2021. febr. 13. 09:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%
Kitörölték azt a válaszomat, amiben azt írtam le, hogy a moderátorok indokolatlanul hagynak fent válaszokat.
2021. febr. 13. 10:15
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Ó, abban a kérdésben még legalább 10 oldalnyi potenciál van! Holnap összeülnek és az lesz napirendi ponton hogy milyen jó hogy nincs nőjük, most venni kéne az ingyenélő rongynak Chanel parfümöt meg virágot, miközben így is eltartják mert nem dolgozik, főzni se tud és mindig fáj a feje. És milyen szerencsések hogy ezt idén (is) megússzák.
2021. febr. 13. 10:22
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincs a belinkelt kérdés válaszaival. El kell fogadni, hogy manapság nincs túl jó megítélése a nőknek, és nem véletlenül.
2021. febr. 13. 10:28
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Szia!Ehhez a kérdéshez én is odaírtam de én normálisan.Sok a trágárság itt ami elég gusztustalan.Nem tudom melyik kérdéshez írhattam nem tetszőt de gyanítom a "dalos pacsirta"kérdéséhez és reggel egy trágár,primitív levelet olvashattam tőle és válaszra sem méltattam plusz le is tiltottam.A szókincs 0,értelmi képesség -1,szóval erre nem lehet reagálni😊😊Mindig dalszöveget ír ki és kérdezi hogy mit jelent holott eléggé egyértelmű🤦‍♂️🤦‍♂️Vagy ilyen buta valóban vagy troll ő is
2021. febr. 13. 10:31
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Lehetne a kérdezőt is pontozni.
2021. febr. 13. 10:52
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
Nekem minden olyan válaszomat törlik ami a kérdezőnek nem tetszik. Szóval túl szigorú, ha lelki beteg ne kérdezzen.
2021. febr. 13. 10:55
 17/24 A kérdező kommentje:
16: Jó ötlet. Amúgy szerintem a sima troll-kommenteket nem kell cenzúrázni feltétlen, mert akkor a válaszok felét törölni kellene, viszont primitív, alpári, gyűlölködő megnyilvánulásnál evidens a törlés.
2021. febr. 13. 10:56
 18/24 A kérdező kommentje:

Szerintem főként a trágár, anyázó, nyomdafestéket nem tűrő kommentekkel van a baj. Az ilyeneket egyből törölni lehetne szerintem.

Aki simán trollkodik, annak maradhat a kommentje, viszont bizonyos jogosultságokat el kellene venni tőle, pl ne szavazhasson, csak 6 óránként írhat ki egy kérdést, 30 percenként írhat választ, egy szinttel lejjebb kerül stb...

2021. febr. 13. 11:04
 19/24 anonim ***** válasza:
94%
Ja,meg van a pelenkás perverz is még.Vmi Merci vagy hogy hívják.Mindig pelenkával kapcsolatos kérdéseket tesz fel de legalább nem trágár mondjuk,vagyis nekem nem írt ilyen jellegű levelet legalábbis.Sok itt az elmebeteg,nem rosszból mondom.A provokatív kérdések is tehetnek a trágárságról amúgy,de nem muszáj olyan stílusban beszélni az is igaz.Én nem szoktam trágárkodni
2021. febr. 13. 11:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdés kiírásánál szigorú a szűrés. Nem lehet a "tud" igét használni, pedig néha nem abban az értelemben akarnánk használni, ami miatt nem engedik.
2021. febr. 13. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!