Melyik hétköznapi dolog idegesít fel a legjobban ?Amitől a hajad tudnád szálanként kitépni és legszívesebben szétvernél miatta valamit, dühöngenél.
Nem volt egy egyszerű menet, de végül a szomszédosra mentem, mert ez most a fentiek közül a legégetőbb problémám. Felettem lakó fiatal pár zajong valami kegyetlen sokat és így, online tanulásnál még rosszabb az egész. És nem azok a fajták, akikkel ezt rendesen meg is lehetne beszélni. Éjjel-nappal csak zajonganak, de szerencsére az utóbbi időben sokkal kevesebbet vannak itthon, úgyhogy kicsit fellélegezhetek.
Az alkeszos és kéregetős opció volt még lehetőség, mert kellemetlen, de tartok tőlük. 2 kocsma van az otthonom közelében, és most szerencsére nincsenek nyitva, de amikor igen állandó ribillió van.. de a rendőrség az utóbbi időben elég sokat járőrözött erre, és azóta kicsit mintha kulturáltabbak lennének egyesek. Volt, hogy követtek, utánam kiabáltak és eléggé kellemetlenül vizslattak.
A kéregetőkkel meg napi szinten találkoztam egyetemről/re jövet-menet. Ők is követnek, elindulnak felém, ocsmányságokat kiabálnak utánam és tartok attól, hogy egyszer durvábban fellépnek.. buszpálya mellett vannak, így nem tudom őket kikerülni.
A visító,
lábam alá kavarodó kölykök.
Mindenen visítva viháncoló tizenéves csajok. Rosszabb mint egy rakás bagzó macskát hallgatni.
Az, hogy az idősek 90%-a egy szatyornyi aprót borít az eladó elé és vagy fél óra mire közösen leszámolják.
A totyogósak, akik ráadásul úgy másznak az úton, hogy semmerről nem lehet kikerülni őket.
Alkeszek/drogosok, tarháló csövesek (+ román bérkoldusok), kutyaszar, szemetelés a felsoroltak közül. Megvan a járványnak és a lezárásoknak egyébként az az előnye is, hogy ritkábban kell ilyesmivel találkoznom...
Egyébként meg ha a hajtépés szóba került: a hajam is roppant mód tud idegesíteni, ha valamiért napokig nem jutok hozzá, hogy leborotváljam, és észrevehetően kezd nőni.
Magyarorszagra erkezve kezdodik a repteri pofatlan tolakodassal. Sunnyogo pofatlankodas, ugyeskedes.
Nyugodtan adjatok 0%-ot,de nyugatra koltozve semmin nem baszom fel magam, mert ilyesmi egyszeruen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!