Az ilyen emberek mit éreznek? Vagy inkább mit néznek?
Akik feltűnően, hosszabb ideig bámulják a másikat. Tegnap megyek a pénztárhoz, és már egy szép sor állt ott alapból. Az utolsó ember pedig egy 40-es melós faszi volt. Amint a pénztár felé vettem az irányt, folyamat bámult. Észrevettem, belenéztem a szemébe, és elvettem a tekintetem, hátha érzékeli, hogy észrevettem hogy néz. De semmi nem történt. Nézet tovább, és követte merre megyek. Meguntam, és én meg elkezdtem őt nézni. Eközbe ráadásul oda is értem mögé, és ott álltunk egymástól másfél méterre és néztünk egymás szemébe. Ez így ment 2 percig, aztán elfordult, mert ment a sor.
Kérdem én, ez meg mi a f*sz volt? Mit érezhetett a jóember? Gondoltam rá, hogy megszólítom, de éreztem a feszültséget, és a fene se akar egy bevásárlóközpontba balhézni egy ilyenért...
Amúgy ez már máskor is megesett, az a furcsa. Buszon, vonaton, vagy a buszmegállóba. Hogy az emberek néznek feltűnően, kitartóan, én ezt észreveszem és a szemükbe nézek, és ilyen szemkontaktus párbaj alakul ki. És ez valami rohadt idegesítő...
Az nem volt két perc.
Csak simán megnézett, lehet hogy tetszettél neki, vagy nagyon ismerős voltál valahonnan.
Amúgy szerinted mit csináltak régebben (amikor még nem volt ennyire elterjedt az okostelefon) a buszon egymással szembe ülők?
Csak régebben még nem csináltak belőle problémát, ha ránéztek a másikra. Természetes volt, hogy az ember nézelődik.
Férfi vagyok. Nem gondolom, hogy bármi furcsa is lenne rajtam, mert se munkahelyen, se barátoknál, se a családba nem mondta senki.
"Amúgy szerinted mit csináltak régebben (amikor még nem volt ennyire elterjedt az okostelefon) a buszon egymással szembe ülők?"
Azt akarod mondani, hogy régen az emberek leültek egymással szembe a buszon, és egymás szemébe néztek egészen addig, amíg le nem szálltak? Hát nem tudom, szerintem ez sok embernek zavaró lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!