Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért éreznek késztetést az...

Miért éreznek késztetést az emberek arra hogy hozzám érjenek?

Figyelt kérdés

Egész életem során eddig azt tapasztaltam hogy nem mindenki nyilván de elég sok ember érez késztetést ha beszél hozzám akkor hozzám is érjen. Esetleg egy simítás a vállamon a karomon. De volt olyan is hogy baráti társaságban a párom barátja a hajamhoz ért. Tehát vannak emberek akik úgymond hozzám érnek minden indok nélkül.

Miért van ez? Nők is férfiak is tehát nem feltétlen a szexuális vonatkozásban gondolnék a miértekre.

Engem ez azért zavar mert én magam egyáltalán nem szeretek emberekhez érni akik idegenek számomra. Munkatársokhoz sem és haveri társaság tagjaihoz sem.

Nyilván a párom az más illetve a családtagok.

27N

2020. nov. 20. 12:45
 1/7 A kérdező kommentje:

A hajamhoz ért dolgot úgy értem hogy nem véletlen hanem elkezdte simogatni megfogni.

Tehát ne úgy értsétek hogy véletlen érnek hozzám a buszon vagy ilyenek. Ezek mind szándékos mozgások.

2020. nov. 20. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen idegenek???

Társasági beszélgetésben szerintem teljesen normális, ha valaki (akár témafüggően, akár más indíttatásból) megsimítja a válladat, vgy a karodat..

2020. nov. 20. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Majd a fenekedbe is csipnek :)

Szociopata vagy?

2020. nov. 20. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor előbb cselekedem, mint gondolkozom, és ösztönösen elkapom a fejem/karom, vagy arrébb lépek. Nekem volt, aki azt mondta, azért, mert pici vagyok és cuki. Attól még nem vagyok valami kisállat, hogy simogatni kelljen.
2020. nov. 20. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:

A pici és cuki lényeket ösztönösen simogatná az ember.

Én azokhoz szoktam hozzáérni, akikről tudom, hogy nem bánnák. Legjobb csajhaver, vagy egy olyan nő akivel nagyon egy hullámhosszon mozgunk...

2020. nov. 20. 15:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szociopata. Amúgy kicsi sem vagyok mert 176 cm vagyok. 😅

Nem tudom de például a munkahelyeimen is a főnökök így a vállamra tették a kezüket egy simitasra. Nekem ez is nagyon fura. S közben azt figyeltem hogy másokkal is csináljak e . Mert először azt feltételeztem hogy ilyenek de láttam hogy nem..

Csak én nem szeretem ezt annyira. Nem vagyok kisállat

2020. nov. 20. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet van valami kisugárzásod,ami kellemes.Amúgy sok nő vonzódik a saját neméhez is.
2020. nov. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!