Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, ha ezen az...

Miért van az, ha ezen az oldalon valaki rákérdez egy kötelező olvasmánnyal kapcsolatos dologra, elkéri egy könyv megoldókulcsát, akkor rögtön nekiesnek, hogy milyen lusta?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Mert itt mindenki szigorú, PhD-s bölcsész, Szent Péter esernyője függő, ami tele van millió idióta névvel és helyszínnel, időbeli ugrásokkal, utalásokkal. Bugyuta, már-már értelmi fogykós karakterekkel. (Csak azért ez a példa, mert most tanulja a kisebbik gyerekem) Ritka undorító, szerintem ki sem olvastam anno, pedig imádtam az irodalmat, verseket tanultam meg, csupán a magam örömére és jeles voltam.

Bizony lehet olyan kérdést feltenni, amit a regényben, szinte oldalról oldalra lapozva találsz meg, a fent említett nyomora miatt.

10 évesen meg tele halállal, már az első fejezetekben, a Kincskereső kisködmön. Megrendített, rossz kedvűvé tett (előtte nem sokkal halt meg a nagymamám) Utáltam olvasni minden részét.

Vagy Az ember tragédiája, Csongor és Tünde... az a tragédia és szégyen, hogy kötelezik rá gyerekeket.

2021. febr. 10. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem köteleznék rá, a többség ennyit se olvasna. Igaz, kicsit újíthatnának a kötelezőkön, de akkor írj az oktatásért felelős államtitkárnak.

Kérdező, mert valóban lusta. Google, 21. század, plusz elolvasni a kiadott könyvet. Aki erre nem képes, arra valóban ráillik a lusta jelző.

2021. febr. 10. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:

A párnázott ajtók mögött héderelő felelősök egyelőre csak rombolnak és ódivatú dolgokat taníttatnak.

A pedagógusok, oktatási szakemberek szava sem jut ezen ajtókon túlra!

Én mint szülő csak annyit tehetek, hogy segítek az ilyen semmirevaló dolgokat megtanulni ill. biztatom a gyereket, hogy fogát összeszorítva csinálja meg jól, hogy utána tudjon dobbantani ebből a lehúzó sźärfészekből, egy élhetőbb helyre.

2021. febr. 10. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

12

És miért fontos az, hogy könyveket olvassunk? Életemben egy könyvet olvastam el, az sem volt kötelező olvasmány vagy szépirodalom, mégis sikeresebb az életem, mint azoké, akik a tanulmányaik során 0-24 a könyvet bújták. Azokból lényegében semmi sem lett.

2021. febr. 10. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

Pl. ezért:

- több szókincs

- nagyobb fantázia

- több élmény

- tájékozottság

- műveltség

Azzal pedig ne dicsekedj, hogy ilyet kérdezel, hogy miért fontos az olvasás. Remélem, ha majd lesz gyereked, nem az okostelefont, vagy tabletet fogod pár évesen a kezébe nyomni.

2021. febr. 10. 15:27
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

ui.:

"Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."

George R. R. Martin

2021. febr. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem akarják más háziját helyette megcsinálni.
2021. febr. 10. 23:37
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

15

Az én gyerekem nem iskolában fog tanulni, hanem tőlem és az anyjától. Az anyagiak már megvannak, de a gyerek az még egy pár évig nem alkalmas. Szinte biztos vagyok benne, hogy napi 5 óra tanulás velem meghozza a gyümölcsét. Könyveket pedig nem alkalmaznék, inkább interaktív módon oktatnám.

2021. febr. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!