Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telt a napotok?

Hogy telt a napotok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól, mert otthon vagyok. Animéztem, pihentem, ettem, családdal taliztam, most zenéket hallgatók, hobbimmal törődtem és ennyi. És jó hír hogy nem vagyok kovidos meg nem kell teszt sem mert beteg vagyok de nem kovidos. 22f.
2021. febr. 9. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
pár óra alvás után felrohadtam online órákra, végigültem őket, utána néztem ki a fejemből, ettem ittam, és most megint itt vagyok
2021. febr. 9. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt volt 1 meetes órám, meg írtunk egy töri dolgozatot. Utána gondolkodtam, higy hova menjek gimi után. Sajnos kiderült, hogy van egy kizáró ok, ami miatt nem fognak felvenni oda, ahova szeretnék. Délután bementem a kormányablakba és végre megvan a jogsim.🚘
 4/14 anonim válasza:
100%
Jól, mert tudtam olvasni, játszani a tesómmal, akivel rég nem láttam, mert 10 évvel fiatalabb tőlem. Túléltem a sulit és most meg lóghatok a neten. 17/L
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól, túléltem a sulit és nem volt sok házim.
2021. febr. 9. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Átlagosan. Nem haladok semerre, mint ahogy szoktam.

De még mindig jobb volt, mint a tegnap, mert rosszat álmodtam, és az amiatti "matek" elvitte az egész napom.

2021. febr. 9. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én reggel 7-től délután fél 6-ig egyetemi online órákon haldokoltam 1 ebédszünettel. Jó dolog ez a "sok szabadidő" így karantén alatt...mások meg új hobbikat találnak, de irigylem őket. Bár én választottam ezt az utat, így abbahagyom a panaszkodást. Cserébe az idő is pocsék volt. :D
2021. febr. 9. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Délelőtt főztem, házimunkát végeztem, aztán kisebb-nagyobb szünetekkel dolgoztam. Home office-ban vagyok, mára most tettem le a munkát. Még gyakorizok és megnézem a nap híreit kikapcsolódásképpen. Ezután ellátom a cicáimat, aztán lassan pihenéshez fogok készülődni.

25/L

2021. febr. 9. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól,nagyon jól,egész nap itt voltam fent,még nem is ettem,nemtudom itthagyni ezt az oldalt.Pizzát rendelhettem volna,de akkor többször is több időre elkellett volna fordítanom a tekintetemet a képernyőről.
2021. febr. 9. 21:31
 10/14 anonim válasza:
100%
Eseménytelenül. Barátnőmmel veszekedtünk, de estére nagyjából megbékéltünk. Jelenleg munkám nincs, így mondhatni sok a szabadidőm. Nem mondhatom, hogy hasznosan töltöm, mert általában csak neten lógok, kimegyek cigarettázni, enni. Uncsi az életem, de én alakítottam így, változtatni pedig egyéb körülmények miatt igencsak nehéz. :(
2021. febr. 9. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!