Hogy telt a mai napotok? Jó pihenést kívánok mindegyikőtöknek!
Köszönöm kérdésedet, jól telt, mozgalmasan.
Melóztam ma, úgyhogy nem unatkoztam :)
Ma viszont ki kellett állnom a saját igazam mellett, úgyhogy kicsit most feltüzelve érzem magamat, aztán kiderül sikerült-e elérnem a amiért küzdöttem :D
Neked hogy telt?
Nyugisan.
Reggel ébredés után egy kis torna (fekvőtámasz, hasprés), aztán elkészültem melóba, elindultam, most jól jött minden járat, a munkában is tudtam haladni, amivel akartam. Este táncórám volt munka után, aztán most még van egy kis fusi munkám, közben, amíg dolgozik a gép, szórakozok is egy kicsit. Aztán alvás.
Olyan parásan, majd közelgett egy katasztrófához (aminek a kimenetele még így is kérdéses), hogy a nap végi csalódás már csak hab volt a tortán... Inkább rossznak mondanám, mint bármi másnak.
Jó pihit Neked is:).
nem ez volt a legjobb napom, az biztos. alapból produktív napot terveztem, mert ma szabadnapom van, hát nem jött nagyon össze. A lány lemondta a kávézást, akivel megbeszéltem, tönkrement a mosógép az albérletben, ahol lakom, és elmentem boltba vásárolni, de a bankkártyám itthon maradt, szóval haza kellett jönnöm meg vissza.
Ezen kívül azt terveztem, hogy nagytakarítás lesz, elmegyek gyülekezetbe, angolt tanulok, hát ezek közül egyiket sem csináltam :D
remélem a tiéd jobban sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!