Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vettem észre, hogy...

Csak én vettem észre, hogy egyre több a bunkó ember gyakorin? Hogyan zárjam ki őket?

Figyelt kérdés

Én elég érzékeny ember vagyok, és eléggé megtud érinteni amikor kiírok egy kérdést mert nehéz élethelyzetben vagyok és tanácsra meg támogatásra lenne szükségem, és jönnek azzal, hogy egy rinyagép vagyok (csak mert leírtam a helyzetemet, ha nem írom le honnan tudnák, hogy mi történt), meg biztos kamu a kérdésem. Semmi együttérzést vagy emberséget nem mutatnak (tisztelet a kivételnek). És rohadtul feltudnak idegesíteni ezzel, mert rohadtul nincs szükségem a beszólogatásokra a sok hülye, megkeseredett embertől, akik csak ezt tudják, azok miért válaszolnak egyáltalán? Ígyis semmi önbizalmam, ők meg még rátesznek erre.

Tudom nem kéne foglalkozni a sok idiótával, de én nem tudom őket kizárni, mert idegesít, hogy ilyen emberek vannak. Ettől jobb nekik, hogy beszólogathatnak meg lehordhatnak. Egyre többször tapasztalom ezt, ha bármiről kiírok egy egyszerű kérdést, már arra is elhordanak mindennek. Tudom, hogy nem kéne ide feljönnöm akkor, de szerencsére a többség normális, de van ez a pár ember akik annyira feltudnak húzni, hogy legszívesebben elküldeném őket a p-ba, de hiába keveredek balhéba velük, mert csak rosszabb lesz, mindenre van válaszuk és csak még jobban elhordanak mindennek.

Nektek nem esik rosszul ha valaki egy kérdésetek alatt titeket szid vagy megvádol azzal, hogy biztos csak unatkozol és kamu a kérdésed?

2021. febr. 9. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
"Bezzeg a rinyagép kamukérdésgyártó kérdező más profiljáról írt, saját magával egyetértő" ez nekem is feltűnt.
2021. febr. 9. 20:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Fizetik, hogy trollkodjon. Így növelik az olvasottságot.
2021. febr. 9. 20:54
 23/25 A kérdező kommentje:
19, 21 én nem írtam senkinek más profilról.
2021. febr. 9. 21:00
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Valami csoda azért mégis van a dologban, mikor sokan egymástól független szúrnak ki valakit, hogy na mintha már ott is olvastam volna...
2021. febr. 9. 21:58
 25/25 anonim ***** válasza:
12%
Hagyd itt az oldalt, ahogyan én is fogom tenni.
2021. febr. 10. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!