Csak én vettem észre, hogy egyre több a bunkó ember gyakorin? Hogyan zárjam ki őket?
Én elég érzékeny ember vagyok, és eléggé megtud érinteni amikor kiírok egy kérdést mert nehéz élethelyzetben vagyok és tanácsra meg támogatásra lenne szükségem, és jönnek azzal, hogy egy rinyagép vagyok (csak mert leírtam a helyzetemet, ha nem írom le honnan tudnák, hogy mi történt), meg biztos kamu a kérdésem. Semmi együttérzést vagy emberséget nem mutatnak (tisztelet a kivételnek). És rohadtul feltudnak idegesíteni ezzel, mert rohadtul nincs szükségem a beszólogatásokra a sok hülye, megkeseredett embertől, akik csak ezt tudják, azok miért válaszolnak egyáltalán? Ígyis semmi önbizalmam, ők meg még rátesznek erre.
Tudom nem kéne foglalkozni a sok idiótával, de én nem tudom őket kizárni, mert idegesít, hogy ilyen emberek vannak. Ettől jobb nekik, hogy beszólogathatnak meg lehordhatnak. Egyre többször tapasztalom ezt, ha bármiről kiírok egy egyszerű kérdést, már arra is elhordanak mindennek. Tudom, hogy nem kéne ide feljönnöm akkor, de szerencsére a többség normális, de van ez a pár ember akik annyira feltudnak húzni, hogy legszívesebben elküldeném őket a p-ba, de hiába keveredek balhéba velük, mert csak rosszabb lesz, mindenre van válaszuk és csak még jobban elhordanak mindennek.
Nektek nem esik rosszul ha valaki egy kérdésetek alatt titeket szid vagy megvádol azzal, hogy biztos csak unatkozol és kamu a kérdésed?
Jó, akkor a többség bunkó, de van aki hasznos választ ad. És az olyan dolgokról amik engem érdekelnek, de más nem ért hozzá a környezetemben azokról hogy tudjam meg ami érdekel,ha nem írok ki ide kérdést?
Amúgy nem látom hol picsogtam a kérdésemben. Annyit írtam, hogy amikor nehéz élethelyzetbe vagyok és tanácsokért jövök ide akkor nem a b*sztatást várom. Az, hogy leírtam, hogy vannak nehéz élethelyzeteim az még nem picsogás, hisz bővebben nem írtam semmit, hogy mik ezek a helyzetek. Az lenne a picsogás ha itt most nekiállnám sorolni az összes magánéleti problémámat, de nem teszem. Az meg, hogy vannak nehéz élethelyzeteim azzal kicsit sem sajnáltatom magam. Hisz mindenkinek vannak, ez alap, hogy mindenki életében vannak nehéz helyzetek akkor mindenki picsog ha megjegyzi valakinek? Vagy jelentkezzen az, aki még soha nem volt nehéz helyzetben és mindig perfect volt az élete. Mert olyan nincs a világon.
Az életben csak azoknak mondod el a bajod akiben megbízol, vagy akinek adsz a tanácsára. Ha nincs ilyen ember a közeledben akkor is csak akkor ajánlom a gyakori ha tudatában vagy hogy az illetőnek fogalma sincs az igazi helyzetedről, nem ismer személyesen sem. Nem tudhatod higy nem egy 14 éves fiú ír vissza, egy 70 éves nagymama, vagy egy olyan ember akinek az életben nem adnál a véleményére.
Én azt vettem észre hogy már nem lehet jelenteni azokat a válaszokat amik nem is a kérdéshez tartoznak. Gondolom azért mert az emberek nagy része igazából csak beszélgetni jár ide, fófumozni látogatják az oldalt. Innentől kezdve ne várj ugyanolyan színvonalát mint régen. Nem a bunkó ember több hanem a moderátoroknak lett más szemlélete.
#19 20.31
Na most én is csak kamillázok hogy mi van? Épp válaszolni akartam neked amikor már eltüntették. Bezzeg a rinyagép kamukérdésgyártó kérdező más profiljáról írt, saját magával egyetértő, mindenkit hulladékozó, szardarabozó fröcsögései meg maradtak. Komolyan vicc ez az oldal. Tényleg csak olyan trollokkal lehet működtetni akik ilyen trágár suttyók? Akiket már egyre többen felismerünk?
Régen is volt sok bunkó. Apám halála után feljárogattam ide, ennek jó 7 éve.
Azzal kapcsolatban kiírtam kérdést. Nagyon magam alatt voltam. Szerintem ez időszakfüggő is, mert hirtelen sok gúnyolódó választ kaptam. Viszont máskor meg kedveseket.
De nekem az is durva, amikor jönnek ezek a fetisiszták és pedofilok. Tönkrevágnak minden egyes kategóriát- Öltözködés, nők-férfiak egészsége, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!