Ha huszonéves lehetnél újból, mit tennél másképp?
20-28 éves korom között olyan munkát végeztem aminek semmilyen megbecsülése, presztízse nem volt semmilyen téren, elsődlegesen ezen változtatnék. Legfeljebb 1 évig csinálnám és azután felmondanék és már teljesen másképp alakulna az életem. Ráadásul ez az időszak potenciálisan a párválasztás, családalapítás időszaka, nos én ezt áldoztam fel ezért a sz@r munkáért, ráadásul a lakóhelyemtől 240 km-re jártam dolgozni, így szabadidőm sem volt túl sok.
Sajnos voltam olyan hülye és állhatatos hogy mindig bíztam hogy majd jobb lesz, majd alakul az. Aztán évről évre nem hogy jobb lett volna, hanem csak rosszabb lett a beosztás, a körülmények, igazából minden.
Na ezt nem szabad, főleg nem évekig elhúzni és benne ragadni olyan munkában vagy bármiben aminél azt látod hogy nincs jövője, nem tartasz, nem haladsz és nem fejlődsz sehova.
12-es válaszoló.
Ezzel pontosan én is így vagyok, legalábbis a tanulás részével. Egy rossz szakmát választottam emiatt csak most, eléggé megkésve végzem az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!