Lehet, hogy boldogabb lennék, ha nemet váltanék?
Úgy érzem nőnek kellett volna születnem. Szeretnék sminket, műkörmöt, női ruhákat, női parfümöt hordani. Női nemiszervet, pasizni. A nőiesség minden velejáróját.
Időről időre azon gondolkodom, ha belekezdenék a nemváltásba talán egy sokkal boldogabb élet várna rám. Tudom hogy nem lennék igazi nő, de vajon mennyire közel kerülnék hozzá?
Nagyon félek, mert akkor kinevetnének, furán néznének rám, megvetnének az ismerőseim, a szüleim főleg. Megérne ennyit? Mi van, ha még jobban elszúrnám az életem? Tanácstalan vagyok...
Hallottam erről, és megoldható.
Már nem emlékszem, de asszem, valaki olyasféle embernek kell megerősítenie, ezt a "felfogást" akinek a megerősítése kell, egy ilyen műtéthez akár. Viszont ehhez elköteleződés kell, nem lehet utána visszalépni, A-tól a Z-ig át kell gondolni.
Azok, akik nemet váltanak, kb 80%-nak az élete tönkremegy, rengetegen lesznek öngyilkosok, szimpla statisztika. Nem rémisztgetni akarlak, csupán felhívni a figyelmet arra, hogy azért, mert te fejben elképzelsz valamit, hogy hogyan és miként lesz, amiről te álmodozol, az lehet, hogy egyátalán nem az ideális elképzelésed szerint fog lezajlani, ez pedig akkora törés, hogy nem is csoda, hogy ekkora arányban lesz katasztrófális az életüknek a kimenetele, az ebben a helyzetben lévő egyéneknek.
A dolgok pedig általában nem úgy zajlanak le, amilyen kimenetelt az ember a fejében lejátszik.
Huh, a parkereses az brutal nehez, de nem megoldhatatlan. :) A tobbi meg, ha ugy erzed hogy nokent boldogabb lennel, menj el egy szakemberhez ezzel, hogy kiderithessetek, valoban transznemu vagy.
Udv, es FTM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!