Lehet, hogy boldogabb lennék, ha nemet váltanék?
Úgy érzem nőnek kellett volna születnem. Szeretnék sminket, műkörmöt, női ruhákat, női parfümöt hordani. Női nemiszervet, pasizni. A nőiesség minden velejáróját.
Időről időre azon gondolkodom, ha belekezdenék a nemváltásba talán egy sokkal boldogabb élet várna rám. Tudom hogy nem lennék igazi nő, de vajon mennyire közel kerülnék hozzá?
Nagyon félek, mert akkor kinevetnének, furán néznének rám, megvetnének az ismerőseim, a szüleim főleg. Megérne ennyit? Mi van, ha még jobban elszúrnám az életem? Tanácstalan vagyok...
A pszichiáter/pszichológus jó út, de nem azért ahogy a #1 gondolja.
Amit leírtál abból nekem elég komolyan transzneműnek tűnsz, amit ha egy szakember is megerősít, az egyrészt neked is egy megerősítés hogy ne magadban keresd a hibát, másrészt azzal már el tudsz indulni a tényleges nemváltás útján, ha úgy döntenél.
3
A nemi inkongruencia létező betegség, BNO kóddal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!