Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is idegesít a sok...

Titeket is idegesít a sok gazdag akit fittyet hányva a vírusra élik életüket?

Figyelt kérdés
Csomó ilyen embert ismerek. Mi a két gyerekkel majdnem egy éve nem hagytuk el a környékünket. Feleségem anyja és mamája is súlyos beteg, az enyém tüdöbeteg. Így nem kockáztattunk. Ez a sok ember Maldívon nyaral, edzöterembe jár himihumi igazolással, otthon bulizik, utazgat, stb. Meg se érzik az egészet, lesz@rják hogy másokkal mi van! Fönököm csaja is most Amerikában nyaralgat. Ezt is úgy tünik ki lehet játszani pénzzel.
2021. febr. 8. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem másokkal szoktam foglalkozni, hanem azzal, hogy a saját és szeretteim élete minél jobb legyen.

Hadd érezze jól magát más is, mi közöm hozzá.

2021. febr. 8. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Az irigység nem a legjobb tulajdonság. :)
2021. febr. 8. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Edzőtermek tudtommal zárva.
2021. febr. 8. 19:53
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
58%

Nem. Mert ahhoz, hogy valaki elutazzon kell egy halom negatív teszt, sok esetben olyan helyre megy, ahol az itthoninál jóval enyhébb a helyzet vagy értelmesebbek az óvintézkedések, itthon meg megint tesztek vagy karantén kell, hogy kimehessen, szóval semmi okot nem látok arra, hogy másokon utálkozzak.

Az edzőtermek meg zárva vannak itthon, külföldön meg minden kormány az általuk ismert legjobb módot választotta a járványhelyzet kezelésére.

2021. febr. 8. 19:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Az edzötermek nagyon is nyitva vannak. Láttam nem egyet. Csodálkoztam is, hogy senki nem csinál semmit ellenük, nem írnak cikket. Máig kellett várni:

[link]

2021. febr. 8. 20:04
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Akkor viszont mehetsz te is edzeni, hajrá!
2021. febr. 8. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Értem hogy idegesít, de a koronaviruson kívül is az a réteg kivételezett és többet megtehet.

Ha nagyon frusztrál a jelenlegi helyzet akkor gondold át hogy megéri e vigyazzban állva élni az életed és eszszeru keretek között nyugodtan élj szabadabban a belatasod szerint.

2021. febr. 8. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, én megértem, hogy neked pocsék és sajnálom, azonban sokan, beleértve engem is nem szeretnénk parkolópályára tenni az életünket. Március óta én is többször mentem külföldre, mert én vállalom a vírust, és semmi kedvem mások miatt lemondani az élményekről.
2021. febr. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!