Titeket is idegesít a sok gazdag akit fittyet hányva a vírusra élik életüket?
Nem másokkal szoktam foglalkozni, hanem azzal, hogy a saját és szeretteim élete minél jobb legyen.
Hadd érezze jól magát más is, mi közöm hozzá.
Nem. Mert ahhoz, hogy valaki elutazzon kell egy halom negatív teszt, sok esetben olyan helyre megy, ahol az itthoninál jóval enyhébb a helyzet vagy értelmesebbek az óvintézkedések, itthon meg megint tesztek vagy karantén kell, hogy kimehessen, szóval semmi okot nem látok arra, hogy másokon utálkozzak.
Az edzőtermek meg zárva vannak itthon, külföldön meg minden kormány az általuk ismert legjobb módot választotta a járványhelyzet kezelésére.
Az edzötermek nagyon is nyitva vannak. Láttam nem egyet. Csodálkoztam is, hogy senki nem csinál semmit ellenük, nem írnak cikket. Máig kellett várni:
Értem hogy idegesít, de a koronaviruson kívül is az a réteg kivételezett és többet megtehet.
Ha nagyon frusztrál a jelenlegi helyzet akkor gondold át hogy megéri e vigyazzban állva élni az életed és eszszeru keretek között nyugodtan élj szabadabban a belatasod szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!