Van értelme élni ha nem vagyok gazdag?
Van ilyen lehetőség, de rossz hírem van: nagyon meg kell dolgozni érte!
Én ezen vagyok: hat éve otthagytam a munkahelyeket örökre, és azóta átéltem nagyon jó és nagyon rossz periódusokat vállalkozóként. De már egy ideje végre elindultam felfelé.
A folyamatos fejlődés a kulcs, mind szakmailag, mind gondolkodásban és mentalitásban.
Ha már vállakozás...
Ebben a virusos helyzetben miért a kormánytól várnak segitséget? Azon belül az adófizetők pénzéből...
Azok az iparágakban működő vállalkozások, amelyek azért kerültek bajba, mert a kormány beszüntettette a tevékenységüket, valahol joggal várják el, hogy emiatt ne menjenek tönkre.
Az elme játékával azért vigyázz mert nagy játékos. Nézd meg a legtöbb kőgazdag sztár is alkoholista vagy drogos lett pedig mindenük meg volt.
A korlátlan pénzmennyiség az elején nagyon jónak tűnik de egy idő után beleunnak és jön a pia és drog. A feleségem főnöke egy kőgazdag angol volt akinek soha az életben nem kellett volna már dolgoznia de 5-6 év utazgatás a világban és semmitevés után ő is és a felesége is elment dolgozni mert unták magukat. Már az volt a hobbislja, hogy minden évben újracsináltatta a konyháját pár milláért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!