Van értelme élni ha nem vagyok gazdag?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom hogyan legyek az. Végre szabad lehetnék. Van értelme élni ha dolgozni kell meg bejárni valahova? Szerintem nincs. Esetleg saját vállalkozás valahogy. Ki vagyok, én nagyon gazdag akarok lenni és szabad. Bele örülök, nem akarok rab lenni.2021. jan. 22. 15:51
11/12 A kérdező kommentje:
10. Vannak ilyenek velem ez nem történne meg. Én pont hogy szabad lennék végre. Pénz egyenlő szabadság. Ismerem magam. Ennyi.
2021. jan. 26. 15:05
12/12 eakos1 válasza:
Tévedsz. Az igazi szabadság nem a pénzen múlik, hanem hogy el tudod-e engedni azokat a gondolatokat, gondolkodás módot,sémákat, tanúlt-vélt szabályokat, elvárásokat amik igazán gúsba kötnek. Ha igen, az az igazi szabadság. Most téged pont a gazdagság gondolata tart rabságban.
Amúgy eddig mit tettél a gazdagságért? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!