Az arc alakjától függ, de inkább szőrzettel. Sokkal férfiasabb.
2021. febr. 8. 14:48
2/10 anonim válasza:
Az az adott férfitöl meg a szakálltól függ. Van, akinek jól áll és van, akin borzalmas hatása van.
Meg az sem mindegy, hogy a szakáll csak nö összevissza, képzömüvészeti remekmü, vagy normális, ápolt szakállról van szó
2021. febr. 8. 15:02
3/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen az arcformája, hogy nő a szakáll rajta, mennyire van ápoltan tartva a szakáll. Van, akinek jól áll az arcszőr, még inkább férfiasítja az arcát, van, akinek nagyon lepukkant érzést kelt (főleg ha ilyen tipikusan szakmunkásosan, foltosan nő).
2021. febr. 8. 15:11
4/10 anonim válasza:
Számomra szakáll nélkül. 26 évem alatt jó ha 2 olyan pasival találkoztam, akinek szerintem valóban jól állt.
Szvsz baromira elcsúfít egy férfit a szakáll. Elég megnézni pl néhány színészt, hogy hogy néznek ki szakáll nélkül és mennyire elcsúfították magukat a nagy szakállukkal. Gondolok itt Ryan Renoldsra, Mario Casas, Matthew McConaughey, Bradley Cooper stb stb.
2021. febr. 8. 15:11
5/10 anonim válasza:
Kevés férfit láttam, akinek valóban jól áll a szakáll és valóban ápolt, rendesen vágott. A legtöbb úgy néz ki, mint egy hajléktalan.
2021. febr. 8. 15:13
6/10 anonim válasza:
Színészek tényleg hihetetlenek. Mondjuk sorozatszínész, tök jól néz ki a showban megborotválva, forgatási szünetben meg növeszt egy igénytelen, hiányis valamit a fejére, és 10-esből 4-es lesz.
2021. febr. 8. 15:45
7/10 anonim válasza:
A kerek arcú férfiakon sokat segít, meg akiknek rossz metszésű, hangsúlytalan álla van.
Meg ugye van akinek stílusából adódóan állati jól áll a szakáll, pl a techno viking :D
2021. febr. 8. 16:33
8/10 anonim válasza:
Számomra 10-ből 9 szakállal, imádom az arcszőrzetet. Persze láttam már olyan férfit, akinek nem állt jól, de a legtöbbször szerintem sokkal szexibb a csupasz arcnál. Viszont én elfogult vagyok :D Ízlés kérdése.
2021. febr. 8. 16:46
9/10 anonim válasza:
Melyik?, kinek?
2021. febr. 8. 16:56
10/10 anonim válasza:
Nekem bajusszal és szakáll nélkül tetszik a legjobban. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!