Hölgyek! Miben nyilvánul meg a nőiességetek?
Figyelt kérdés
Itt most nem a látható, biológiai dolgokra gondolok,hanem arra, hogy mitől vagytok ti nők?
Ha mondjuk megtaláljátok a férfit, aki mindenben megfelel nektek, akkor ti mit tudtok neki nyújtani, mi az amire számíthat tőletek, mint nőktől?
Ha a korotokat megírjátok azt megköszönöm.
2021. febr. 7. 17:30
21/25 anonim válasza:
De igen. Viszont nem kezelte apámat csecsemőként. Vigyázz, sugar baby, hogy jó sugar mommyt válassz.
22/25 anonim válasza:
képes vagyok feltétel nélkül szeretni.. hogyha megkedvelek valakit.
23/25 anonim válasza:
Én sose éreztem magam annak, mindig a fiús dolgok érdekeltek, de nem vagyok lezbikus.
24/25 anonim válasza:
"mitől vagytok ti nők?
Ha nem nézzük a biológiai dolgokat, akkor semmitől. Tőlem akár férfi is lehetnék, olyan mindegy lenne.
24
25/25 anonim válasza:
Csak egy gyakoris: jó lenne, ha végre anyáddal foglalkoznál, hogy hol rontotta el nálad, és nem nekem irogatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!