Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek! Miben nyilvánul meg...

Hölgyek! Miben nyilvánul meg a nőiességetek?

Figyelt kérdés

Itt most nem a látható, biológiai dolgokra gondolok,hanem arra, hogy mitől vagytok ti nők?

Ha mondjuk megtaláljátok a férfit, aki mindenben megfelel nektek, akkor ti mit tudtok neki nyújtani, mi az amire számíthat tőletek, mint nőktől?

Ha a korotokat megírjátok azt megköszönöm.

2021. febr. 7. 17:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

"Gondoskodom róla.

Előrébb helyezem mindenkinél az életemben.

Bármit megteszek neki az ágyban."

Ez nem nőiesség, ez kiszolgálás, csicskaság, megalázkodás.

2021. febr. 7. 18:12
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Gondoskodás? Nem az anyja vagy, hanem a felesége. Az oké, hogyha beteg, akkor ápolod, de gondoskodni?
2021. febr. 7. 18:15
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Egy nő nem attól nő, hogy megalázkodik és alárendeli magát a másiknak. Ki kéne már nőni ezt...
2021. febr. 7. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Amit most írok nem a női válaszolóknak szól, mindenki azt csinál otthon és úgy, ahogy szeretne, mindenkinek más a "szeretnyelve". Tehát ez nem a főzős nőknek szól (bár én imádok főzni, de apámtól tanultam), nem annak hogyan viselkedtek a férjetekkel. Hanem ennek a nyomorult észtosztó hímsovinisztának, aki itt óbégat és hisztizik:

"Ilyen az igazi nő látom nektek ez fura. Szégyen.'"

Az igazi férfi meg egy gondozandó óriáscsecsemő? Anyuka átadja a feleségnek pólyában? Na és te mit nyújatsz férfiként? Mindent megcsinálsz a ház körül?

Annyira kíváncsi lennék, hogy az ilyen óriáscsecsemők mitől érzik magukat FÉRFINAK.

Az a szégyen, hogy felnőtt férfiként egy második anyát szeretnél, mert életképtelen vagy. Undorító.

2021. febr. 7. 18:23
 15/25 anonim ***** válasza:
66%

Igen, az az igazi nő, aki úgy kezeli a párját, mint a gyerekét, gondoskodik róla, mindent megtesz neki az ágyban, mégha belegebed is.

Csak tudnám, hogy az ilyen nőknek hol csúszott el a nevelés, akinek a nőiesség=csicskaság, cselédség, anyaság, tárgyiasítás, megfelelésikényszer. Ehhez csak gratulálni tudok.

2021. febr. 7. 18:25
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Te nem feleséget akarsz, hanem sugár mommyt.
2021. febr. 7. 18:28
 17/25 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem te neked meg nincs f.zod, és sugar mommyt keresel nő helyett. Nekem meg ez a véleményem és nem tehetsz semmit. Xd
2021. febr. 7. 18:33
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
nekem is az 1es és 6os válaszoló írása tetszik.
2021. febr. 7. 18:35
 19/25 anonim ***** válasza:
37%
Nem trollkodás, de most mindenkinek van véleménye. Nem tudom milyen lelki világa van annak aki ezt magára veszi. Attól hogy a nő gondoskodó az nem jelenti azt hogy a Férfi nem az iránta. Nem tudom milyen családból vagy honnan származtok? Anyutok nem mosott nem főzött vagy mi? Xd
2021. febr. 7. 18:36
 20/25 A kérdező kommentje:

Már vártam, hogy mikor megyünk el ebbe az irányba!

Eszméletlen ami megy ezen az oldalon! De 2-3 ember azért volt aki felfogta a kérdést.

2021. febr. 7. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!