Hölgyek! Miben nyilvánul meg a nőiességetek?
Itt most nem a látható, biológiai dolgokra gondolok,hanem arra, hogy mitől vagytok ti nők?
Ha mondjuk megtaláljátok a férfit, aki mindenben megfelel nektek, akkor ti mit tudtok neki nyújtani, mi az amire számíthat tőletek, mint nőktől?
Ha a korotokat megírjátok azt megköszönöm.
"Gondoskodom róla.
Előrébb helyezem mindenkinél az életemben.
Bármit megteszek neki az ágyban."
Ez nem nőiesség, ez kiszolgálás, csicskaság, megalázkodás.
Amit most írok nem a női válaszolóknak szól, mindenki azt csinál otthon és úgy, ahogy szeretne, mindenkinek más a "szeretnyelve". Tehát ez nem a főzős nőknek szól (bár én imádok főzni, de apámtól tanultam), nem annak hogyan viselkedtek a férjetekkel. Hanem ennek a nyomorult észtosztó hímsovinisztának, aki itt óbégat és hisztizik:
"Ilyen az igazi nő látom nektek ez fura. Szégyen.'"
Az igazi férfi meg egy gondozandó óriáscsecsemő? Anyuka átadja a feleségnek pólyában? Na és te mit nyújatsz férfiként? Mindent megcsinálsz a ház körül?
Annyira kíváncsi lennék, hogy az ilyen óriáscsecsemők mitől érzik magukat FÉRFINAK.
Az a szégyen, hogy felnőtt férfiként egy második anyát szeretnél, mert életképtelen vagy. Undorító.
Igen, az az igazi nő, aki úgy kezeli a párját, mint a gyerekét, gondoskodik róla, mindent megtesz neki az ágyban, mégha belegebed is.
Csak tudnám, hogy az ilyen nőknek hol csúszott el a nevelés, akinek a nőiesség=csicskaság, cselédség, anyaság, tárgyiasítás, megfelelésikényszer. Ehhez csak gratulálni tudok.
Már vártam, hogy mikor megyünk el ebbe az irányba!
Eszméletlen ami megy ezen az oldalon! De 2-3 ember azért volt aki felfogta a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!