Haláltól vagy az utáni lettől félsz jobban?
Figyelt kérdés
Én inkább az utáni léttől, mert ha a test meghal a lélek kiszáll és mivan ha van pokol meg ilyesmi, ettől félek szorongok minden alvás előtt2021. febr. 5. 06:31
11/15 anonim válasza:
Attól hogy milyen módon halok meg és mit fogok érezni. Többi nem érdekel. Ha lenne pokol ennyi erővel mindenki oda kerülne.
12/15 anonim válasza:
Én nem hiszek abban, hogy utána lenne bármi. Ugyanúgy nem lesz semmi, mint a születésünk előtt sem volt. A klinikai halállal való személyes tapasztalatom ezt csak megerősítette.
Ha meg jól pofára esek és mégis van túlvilág - amire nem látok esélyt - akkor annyi baj legyen, ráérek majd akkor parázni rajta. Nem szokásom tönkretenni a saját életem csak azért, mert lehet, hogy egyszer valamikor majd valami történik (vagy nem).
13/15 anonim válasza:
Eleve miért gondolják azt, hogy a túlvilág a jutalmazásról/büntetésről szól?
14/15 anonim válasza:
En attol felek, ha megsincs utana semmi. A halal meg erzes, es en erezni, tapasztalni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!