Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti miből következtette...

Lányok, ti miből következtettek arra, hogy valakinek odalent kisméretű?

Figyelt kérdés

Tehát, ha mondjuk nem ismeritek az adott pasast öv alatt, illetve nem tudtok semmit a szexuális hátteréről sem, de valamiért mégis az a benyomásotok, hogy az illetőnek kisméretű lehet? Mik alapján alakul ki bennetek ez a benyomás?

És ugyanennek az ellenkezője is érdekelne, tehát ha az a benyomásotok, hogy nagy van egy pasasnak?

2021. febr. 4. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
A mackós pasiknak általában véve kicsi.
2021. febr. 4. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Meg lehet mondani, nekem mindig be is jött a tippem. Az alacsonyabb, véznább, vékony szájú, kislábú srácoknak általában kisebb, arányos a testükkel. Nagy, magas, erőteljesebb, hatalmas lábú srácoknak nem szokott kicsi lenni. Plusz, a kisugárzása, fellépés. Akinek kicsi, vagyis gondja van a méretével, az általában nem magabiztos. Ha valaki tudja, hogy van lent mivel büszkélkednie, annak olyan is a kisugárzása. Persze ez nem törvényszerű, mert láttam már nagyarcú, beképzelt srácot a semmire fel :D de az előbbi dolgok megfigyelése nálam bejött. Persze nem végeztem túl nagy felmérést.
2021. febr. 4. 20:05
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Semmiből.

Egyébként megdöbbentő, mennyire kevés időt foglalkozok azzal, hogy kinek mekkora a pénisze.

2021. febr. 4. 20:48
 14/20 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

#11 Miért?

Aki hízik, annak összemegy a fütyülőse? Ez genetikán múlik (aki hízékony az mütyűrpöcörős) vagy az étkezéstől függ (egészségtelen ételektől összemegy a kuki)?

Meghalok, nagyon szeretném tudni, vajon miért van ez így.

2021. febr. 4. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmiből.
2021. febr. 4. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmiből, nem szoktam ilyenen gondolkodni.

De ha valaki dicsekszik azzal, hogy az övé nagy, vagy erről akar győzködni, akkor az övé valószínűleg kicsi. Akié tényleg nagy, az nem dicsekszik, nem győzköd másokat a méretéről, tisztában van a saját adottságaival és ennyi. Aki ennyire méretcentrikus, hogy másokkal a saját méretéről beszélget, az nincs megelégedve vele a sajátjával, tehát az övé egyértelműen kicsi.

2021. febr. 5. 00:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akinek vérpénisze van nadrágban kicsi. Izgalom hatására meganakondásodik.
2021. febr. 5. 02:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Akik itt a gyakorin a farokméretről kérdezgetnek, nekik szerintem kicsi.
2021. febr. 5. 11:52
 19/20 A kérdező kommentje:
18-as, most lebuktam
2021. febr. 5. 17:00
 20/20 anonim válasza:
100%
...bocsánat.. ugyan lányoknak szólt a kérdés... de fiúknak más-más a péniszük, alapvetően 2 féle besorolás van, a látni vélés, még korántsem az ami a végeredmény, van akinek vér pénisze, és van akinek hús pénisze van, a különbség a merevedésben látványos, az egyik merevedéskor 5x-re is megnő, a másik meg alaig pár cm-vel lesz nagyobb, tehát a lankadt állapotú látvány nem azonos a valósággal..
2021. febr. 7. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!