Érezted már magad úgy, hogy bárkinek a helyében szívesen lennél, de a magadéban biztos nem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 15:44
11/16 anonim válasza:
Nem lennék, mivel mindig érdekeltek az emberi sorsok sokat beszélgettem másokkal, hát akkor inkább cipelem az én bajaimat, borzalmas sorsok vannak a színfalak mögött.
13/16 anonim válasza:
Nem bizti, hogy neki olyan nagyon jó, mint amikor abban az adott pillanatban látom az illetőt, csak én gondolom azt, hogy neki épp most jó. Tehát nem lennék benne.
14/16 anonim válasza:
Pár milliárdosnak pl szívesen.
15/16 anonim válasza:
Párszor megfordult a fejemben, hogy "milyen jó lehet xy bőrében lenni", de pár pillanattal később belegondoltam, hogy abban az adott pillanatban lehet, hogy jó volt. De nem ismerem a mindennapjait, az életének más részeit, és lehet, hogy valójában sokkal nagyobb csatákat vív, amikkel simán lehet, hogy én nem bírnék.
16/16 anonim válasza:
Volt már ilyen. Valószínűleg azért, mert mások élete problémamentesnek TŰNIK, míg az enyém meg tele van nehézséggel, és hajlok arra, hogy elhiggyem azt, hogy tényleg létezik olyan élet ami problémamentes (valószínűleg, mert én is ilyet szeretnék), ezzel is megnehezítve a sajátomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!