Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 24 évesen kiégés ellen mit...

24 évesen kiégés ellen mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés

Egy csomó minden csak nyűg számomra, az élet kb egyetlen területén sem vagyok sikeres és/vagy nagyon unom. Az emberi kapcsolataim romokban, a barátaim számát sikerült a 0-re leharcolnom, senki nem marad meg mellettem. Új barátok szerzésére 0 kapacitásom van, társaságban nem érzem jól magam, mindig feszengek, szorongok.

A tanulmányaimmal kapcsolatban abszolút demotivált vagyok, csak azt várom, hogy szabaduljak már, így is csúsztam, de kb olyan, mintha egy citromot kellene kötelezően megennem, csak legyen már vége érzéssel. Szenvedés az egész.

Munkák terén eddig kb mindig legaljákat sikerült kifognom, abszolút csak a pénz miatt csináltam, de mindenhol sikerült kb kifognom egy bunkó, beszólogatós, kiabálós szemétláda kollégát. Nem is maga a munka zavart, hanem az emberek viselkedése velem szemben. Ma is megyek majd dolgozni, de már görcsölök, hogy úgyis sz@r lesz az egész, meg rosszul érzem majd magam- az ilyen megérzéseim valahogy majdnem mindig bejönnek, mindig lesz legalább 1 ember, aki elrontja a kedvemet.

Családi életem mindig is tele volt feszültségekkel, egy családtagomat láttam betegségben szenvedni és meghalni, elég fiatal koromban. De ezt leszámítva is voltak gondok bőven, állandó stressz, veszekedések.

Az iskolában mindig én voltam a tipikus lúzer és a nagypofájú bunkó trollok mindig megtaláltak és beszólogattak, vagy sértegettek engem, amivel teljesen lerombolták az önbecsülésemet.

Életcélom 0, sikerélményem 0, az életem nem más, mint kudarcok sorozata, jogsim sincs.

Az egész egy mókuskerék nekem... 24 éves vagyok, de állítom többet megéltem, mint egy átlag 70 éves, tele vagyok élettapasztalattal és azt érzem, a világ, az élet már nem tud semmi jót, vagy rosszat pluszban mutatni nekem, sőt, egy ember se tud nekem újat mondani/mutatni, mert nagy valószínűséggel kiszámítom/tudom, mi lesz a reakciója.

Öngyilkos nem akarok lenni, nem is terveztem/tervezem, de ha holnapra virradóra hirtelen megszűnne az életem, hideg közönnyel és megnyugvással konstatálnám.

2021. febr. 3. 03:52
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
63%

"24 éves vagyok, de állítom többet megéltem, mint egy átlag 70 éves, tele vagyok élettapasztalattal"

Miért nem a humor kategóriába írsz? Mert ezen felnevettem.

2021. febr. 3. 18:07
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

*Szinte minden felnőtt...

**És innét nem lehet...

2021. febr. 3. 18:09
 23/40 anonim ***** válasza:
48%

Ja, hogyne, a kérdezőt a bélbaktériumai teszik roszz modorúvá, meg narcisztikus egosérültté és a bacik rontják le a valóságérzékelését és az problémákkal való megküzdési képességét is! Hogy én erre nem is gondoltam...

Ennek a tudásnbak minnél hamarabb át kell menni az orvosi protokollba. Hogyne.

2021. febr. 3. 18:18
 24/40 A kérdező kommentje:
21: Miért annyira vicces ? Az életkor nem feltétlen jelent élettapasztalatot.
2021. febr. 3. 18:31
 25/40 A kérdező kommentje:
Én legalább komplex és komoly problémákat írtam, nem olyat, hogy Sári megcsalt Bélával, jajj mi lesz, vagy hogy a macskám köhög, hol tudok Asprinin tablettát adni neki, vagy a kutyámnak baja van, állandóan ugató hangot ad ki és társai....
2021. febr. 3. 20:14
 26/40 A kérdező kommentje:
Amúgy meg attól, hogy valaki 24 éves, miért zárja ki, hogy rengeteg dolgon keresztülment az életben ? Nem értem. Egy 70 éves ember aki otthon ült egész életében és lógatta a tökét, mennyivel előrébbvaló, mint egy 24 éves ember, aki megjárta a hadak útját ?
2021. febr. 3. 20:17
 27/40 A kérdező kommentje:
Egy huszonéves is rengeteg traumán keresztülmehetett, miért olyan elképzelhetetlen ez számotokra ? Vagy szerintetek csak 70 évesen lehet kiégni? Akkor elárulok valamit. Egy gyereket, akit állandóan bántanak, aláznak az osztálytársai, hogy rossz családi közegben nő föl, hogy mindenben sikertelen, simán vezethet kiégéshez. Azokat sem értem, akik szerint ez vicces. Nincs mindenkinek boldog, zökkenőmentes élete, de gondolom, akik beszólogattak, meg gúnyolódnak, 10/10-es az életük. Ha valakinek tökéletes élete van a beszólogatók közül, csak akkor van joga pálcát törni felettem, de valószínű csak megkeseredett retkek, akik belerúgnak a másikba, ahelyett, hogy a saját életük sz@rját megoldják.
2021. febr. 3. 20:24
 28/40 A kérdező kommentje:
Ami pedig az 1-es "mindenki a maga sorsának kovácsa" dolgot illeti: persze, ez szépen hangzik, csak nem igaz, traumák nem kizárólag az egyén önhibájbáól jöhetnek létre, mádok is okozhatnak törést egy ember életében, vagy nyomoríthatnak meg valakit lelkileg. Csak ezt sokan szeretik elhallgatni. Persze az egyénnek is lehet felelőssége, de azért mert lúzer valaki, az nem jogosít fel senkit, hogy szekálja, bántsa, ha valakinek hiányosságai vannak, az nem ok arra, hogy egyesek kihasználják ezt és a sárga földig tapossák.
2021. febr. 3. 20:46
 29/40 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sajnálom, hogy így érzel. Tényleg jót tenne neked egy kis levegőváltozás. Én is úgy éreztem, hogy egy mókuskerékben vagyok..kb ugyanennyi idős lehettem. Hát külföldre költöztem. Hidd el, felüdülés. Azóta hazaköltöztünk, de az a mentalitás marhára hiányzik. Személy szerint sokkal pozitívabb vagyok, kevesebbet panaszkodok és jobban értékelek apró dolgokat.
2021. febr. 3. 21:08
 30/40 A kérdező kommentje:

1: " hidd el itt mindenki magasról szarik arra hogy mi van veled."

Annyira azért mégis érdekel, hogy ideugattál pár sort a kérdésemre...

3: " Ne vedd sértésnek, de én úgy érzem, hogy mondjuk ezek közül van 20% valós problémád, a többi meg már a hiszti része, amit te gyártottál magadnak "

És ezt te honnan tudod, ennyire ismersz engem ?

4: Egyetértek, végre egy emberi hozzászólás.

6: De én ezt nem, vagy nem kifejetetten csak a történelemre értem, pl Rákosi korszak, '56, hanem magán~leti dolgokra, a kettő nem mindig okvetlen egyezik egymással, igen, ez egy békésebb korszak,, attól még lehet valakunek romokban a magánélete, ami ezektől független is lehet.

7: "Jah, aztán az a legnagyobb problémája, hogy neki beszóltak:D

Jóhogy kiröhögik:D"

Maximum a hozzád hasonló egybites retardáltak azok, akik a másik nyomorán szórakoznak.

A normális kommentelőknek köszönöm, akik meg humorizálnak, meg röhögnek a másik ember nyomorán, szerintem nem érdemlik meg az életet, nincs joguk létezni ezen a bolygón.

2021. febr. 3. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!