24 évesen kiégés ellen mit lehet tenni ?
Egy csomó minden csak nyűg számomra, az élet kb egyetlen területén sem vagyok sikeres és/vagy nagyon unom. Az emberi kapcsolataim romokban, a barátaim számát sikerült a 0-re leharcolnom, senki nem marad meg mellettem. Új barátok szerzésére 0 kapacitásom van, társaságban nem érzem jól magam, mindig feszengek, szorongok.
A tanulmányaimmal kapcsolatban abszolút demotivált vagyok, csak azt várom, hogy szabaduljak már, így is csúsztam, de kb olyan, mintha egy citromot kellene kötelezően megennem, csak legyen már vége érzéssel. Szenvedés az egész.
Munkák terén eddig kb mindig legaljákat sikerült kifognom, abszolút csak a pénz miatt csináltam, de mindenhol sikerült kb kifognom egy bunkó, beszólogatós, kiabálós szemétláda kollégát. Nem is maga a munka zavart, hanem az emberek viselkedése velem szemben. Ma is megyek majd dolgozni, de már görcsölök, hogy úgyis sz@r lesz az egész, meg rosszul érzem majd magam- az ilyen megérzéseim valahogy majdnem mindig bejönnek, mindig lesz legalább 1 ember, aki elrontja a kedvemet.
Családi életem mindig is tele volt feszültségekkel, egy családtagomat láttam betegségben szenvedni és meghalni, elég fiatal koromban. De ezt leszámítva is voltak gondok bőven, állandó stressz, veszekedések.
Az iskolában mindig én voltam a tipikus lúzer és a nagypofájú bunkó trollok mindig megtaláltak és beszólogattak, vagy sértegettek engem, amivel teljesen lerombolták az önbecsülésemet.
Életcélom 0, sikerélményem 0, az életem nem más, mint kudarcok sorozata, jogsim sincs.
Az egész egy mókuskerék nekem... 24 éves vagyok, de állítom többet megéltem, mint egy átlag 70 éves, tele vagyok élettapasztalattal és azt érzem, a világ, az élet már nem tud semmi jót, vagy rosszat pluszban mutatni nekem, sőt, egy ember se tud nekem újat mondani/mutatni, mert nagy valószínűséggel kiszámítom/tudom, mi lesz a reakciója.
Öngyilkos nem akarok lenni, nem is terveztem/tervezem, de ha holnapra virradóra hirtelen megszűnne az életem, hideg közönnyel és megnyugvással konstatálnám.
"24 éves vagyok, de állítom többet megéltem, mint egy átlag 70 éves, tele vagyok élettapasztalattal"
Miért nem a humor kategóriába írsz? Mert ezen felnevettem.
*Szinte minden felnőtt...
**És innét nem lehet...
Ja, hogyne, a kérdezőt a bélbaktériumai teszik roszz modorúvá, meg narcisztikus egosérültté és a bacik rontják le a valóságérzékelését és az problémákkal való megküzdési képességét is! Hogy én erre nem is gondoltam...
Ennek a tudásnbak minnél hamarabb át kell menni az orvosi protokollba. Hogyne.
1: " hidd el itt mindenki magasról szarik arra hogy mi van veled."
Annyira azért mégis érdekel, hogy ideugattál pár sort a kérdésemre...
3: " Ne vedd sértésnek, de én úgy érzem, hogy mondjuk ezek közül van 20% valós problémád, a többi meg már a hiszti része, amit te gyártottál magadnak "
És ezt te honnan tudod, ennyire ismersz engem ?
4: Egyetértek, végre egy emberi hozzászólás.
6: De én ezt nem, vagy nem kifejetetten csak a történelemre értem, pl Rákosi korszak, '56, hanem magán~leti dolgokra, a kettő nem mindig okvetlen egyezik egymással, igen, ez egy békésebb korszak,, attól még lehet valakunek romokban a magánélete, ami ezektől független is lehet.
7: "Jah, aztán az a legnagyobb problémája, hogy neki beszóltak:D
Jóhogy kiröhögik:D"
Maximum a hozzád hasonló egybites retardáltak azok, akik a másik nyomorán szórakoznak.
A normális kommentelőknek köszönöm, akik meg humorizálnak, meg röhögnek a másik ember nyomorán, szerintem nem érdemlik meg az életet, nincs joguk létezni ezen a bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!