Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Marketplace-es termékek...

Marketplace-es termékek átvételekor ha egy nő érdeklődik, miért mindig a pasija vagy ketten együtt jönnek el a cuccért?

Figyelt kérdés

Gyakran szoktam hirdetni Marketplace-en apró autóalkatrészeket és feltűnt, hogy még egy nő se jött el személyesen átvenni, hanem vagy a kanját küldte rám vagy pedig együtt jöttek. De ami a leginkább lényeges, hogy a fotóm alapján egyáltalán nem vagyok kétes arc, vékony, mosolygós, világos hajú huszonéves diplomás fiú.

Ennyire előítélesek vagy inkább gyávák a nők, hogy nem merik a saját kezükbe venni a dolgokat?

2021. jan. 31. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Mert így biztonságosabb.
2021. jan. 31. 12:10
 12/18 anonim ***** válasza:
21%
A nők semmik férfi nélkül, nagyon ritka aki nem ilyen. Tudom hogy fáj de ez van.
2021. jan. 31. 15:24
 13/18 A kérdező kommentje:

#2: "azert vagysz arra, hogy a no egyedul jojjon"

Hát megnyugtatlak, nem ez a válasz, mert egy nő se lenne úgyse kíváncsi egy nyikhaj, tejfölszájú huszonévesre és én se, mert tisztában vagyok a szintekkel és senkinél nem szoktam próbálkozni.

2021. jan. 31. 15:51
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem féltékenyek a párjuk. Én nem vagyok egy szép pasi, de amikor eladtam valamit egy nőnek aki egyedül jött simán rám mászott :-) . Nem tudom, hogy volt e pasija vagy sem de megtörtént.
2021. febr. 1. 07:40
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: Hát ez a veszély engem tényleg nem fenyeget.
2021. febr. 1. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
ha nem akarsz rajuk mozdulni, akkor miert zavar hogy ki jon vele ?
2021. febr. 1. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Hidd el fenyeget. Szeretik a lányok a tejfölösszájú fiatal fiúkat. :-)
2021. febr. 1. 11:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy szimplán nincs jogsija és más vezet.
2021. jún. 9. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!