Mennyire vagy édesszájú?
Nem igazán vagyok. Csokit szeretem, de nem minden mennyiségben, cukrot/gumicukrot/stb. édességeket nem.
A süteményeket meg egyenesen nem bírom megenni, főleg, ami krémes-habos. Már a gondolatától is rosszul vagyok, utána nem jó a gyomrom, és muszáj rá ennem valami normálisat. Vendégségben ez ugye gáz, mert ott tukmálják rád a sütiket, és besértődnek, ha visszautasítod :D
Nagyon mérsékelten, és ha mégis elcsábulok, akkor is legtöbbször csak valami étcsokis dolgot eszem/iszom.
Gyerekkoromban én is nagyon szerettem falni az édességeket, de így felnőttként "kinőttem" belőle. Egy kiadós ebéd vagy vacsora után jól esik egy kis desszert, de olyan már ritkán van, hogy csak úgy önmagában megkívánom mondjuk a csokit.
Reggelire se szoktam már édes dolgokat fogyasztani, maximum valami gabonapehely szerűséget. Gyerekként az egyik kedvenc reggelim volt a kakaóscsiga vagy a túrós batyu, de ma már egyszerűen nem esik jól éhgyomorra édes kajákat fogyasztani.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!