Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan nyugodhatnék meg?Mit...

Hogyan nyugodhatnék meg?Mit tegyek ha félek attól hogy cukorbeteg vagyok,vagy az leszek?

Figyelt kérdés
Mindennap eszek cukros ételeket,édességet.Nem telik el úgy nap hogy ne ennék pudingot,csokis kuglófot,nápolyit,vagy kakaós gabonapelyhet tejjel.Kakaót is elég gyakran iszom.Mi lesz velem ha cukorbeteg leszek vagy már az vagyok?Mindig eszembe jut hogy hallottam olyanokat hogy valakinek amputálták egy végtagját vagy megvakult a cukorbetegsége miatt.Nem akarok én is így járni.És nem akarok félni sem.

2020. okt. 6. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Én depresszióm miatt eszek ilyeneket, már le sz.rom mi lesz velem.
2020. okt. 6. 22:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Eddig nyugodtan ettem mindennap édességeket,de most elkezdtem félni.De azért is van hogy sokat nassolok,mert nem eszek olyan ételeket,amikkel jóllaknék.Ha eszek is főtt ételt,olyat,amitől egy óra múlva megint éhes leszek.
2020. okt. 6. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 én nem depresszió miatt,hanem mert mindig éhes vagyok.Félek a cukorbetegségtől,nem akarom hogy amputálták valamint vagy megvakuljak.Nem akarok injekciókat beadni magamnak mindennap.Azt se tudom,mit ehet egy cukorbeteg és mit nem.
2020. okt. 6. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Fokozatosan le kell szokni róla, olyan ez mint a cigi stb...

Olyan ételeket kell enni amitől jól is laksz,de nem jó tele enni magadat sem, az interneten mindent meg lehet már találnia manapság.

2020. okt. 6. 23:00
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 leveseket, főzeléket,tésztákat szoktam enni,de azokkal nem lakok jól.Van olyan,hogy csak konzervek készételt eszek,azzal sem lakok jól és még drága is.Ráadásul tele vannak tartósítószerrel.
2020. okt. 6. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Milyen főzeléket eszel? Szerintem a lassu felszívódású szénhidrát hiányzik az étrendedből. Meg a fehérje.

Amúgy ha ennyire parázol, menj el orvoshoz, hogy kivizsgáljon és tanácsokkal lásson el.

2020. okt. 6. 23:08
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Attól hogy sok cukrot eszel még nem leszel cukros, ahhoz hajlam kell de még akkor se 100% max elhízol.

Nekem mamám, anyám, másik ágról tatám cukros, de ők se a cukortól lettek azok, hanem egyszer csak kialakult.

Akkor van gáz ha nem termelsz inzulint, de mégis betolsz egy adag cukrot, vagy ha túltermeled az inzulint vagy stb

De ameddig a szervezeted jól működik addig nem gond akár a napi 2-tábla csoki se, csak elhízol.

2020. okt. 6. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Èn nèha mèregtelenìtek. Az öt napos kùra utàn pl. 3 hònapig nem gyùjtottam rà, meg hetekig nem ettem èdessèget. Aztàn a "kedves kollègàk" meg a gyenge jellemem segìtettek visszaszokni.
2020. okt. 7. 09:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ami nagyon fontos a megelőzéshez, hogy ne csipegess, ne egyél egyfolytában szénhidrátban gazdag ételeket, tésztát, krumplit de cukrosat főleg ne.

Két cukortartalmú vagy fehérliszt taryalmú étkezés között legalább másfél-kettő óra maradjon ki ilyen bevitel nélkül, hogy közben a vér cukor szintje normál tartományba tudjon csökkenni.

Ezzel esélyt kapsz a diabétesz elkerülésére.

A másik, a stressz, ami tartósan emeli a cukor szintet a keringésben. Ennek régi kialakulásunk őskorára vissza nyúló oka van.

Nekem a stressztpl lett 2-es diabom és rengeteg szövődmébyem kezdődött.

Azután rájötttem a megoldásra, ezért ma már teljesen szövődmébyektől mentes vagyok.

A koleszterin tartós termelése okozza a gondot.

Amíg magadabb a cukor, kicsivel is, addig a májunk elraktározható zsírt termel belőle, szinte folyamatosan.

Épp ezzel van a legnagyobb baj, mert ez lassan szűkületeket okoz az erekben és a szöveteknek ettől a fuldoklástól romlik az oxigén és a tápanyag ellátása.

Ezt az orvosok gyógyíthatatlannak mondják, de én rájöttem és kipróbáltam egy elméletet, amire rájöttem és teljesen rendbe hozott 2-3 hónapon belül.

Ez a néhány orvos által sokat szidott sztatin.

Nálam is kiválóan rendbe tette a keringésemet és másoknál is jelentős javulást hozott pár hónapon belül.

Már nem kell megvakulni a cukortól (mint majdnem velem is megtörtént), és me, kell sztrókot kapni, aminek a kezdeti jeleit már tapadztaltam magamon, és nem kell levágni a lábujjakat, sőt egy hónap-hat hét alatt teljesen begyógyul egy olyan jábujj végén egy sérülés, amiben korábban elhalt a csont, a rossz kerongés miatt.

Szóval a cukorból termelődő koleszterin termelődést kell gyógyszerrel gátolni, akkor nem lesz semmi gobd, még kicsi diéta kimaradás mellet sem, akinél 2-es diab. kialakul.

Nekem óriási szerencsém van, hogy erre rájöttem még 6 évvel ezelőtt. Azóta teljesen rendben vagyok.

Ezt csak egy orvosi tévedés miatt nem alkalmazzák az orvosok erre, mert azt mondják, közvetlen a cukor károsít.

Magamon kipróbáltam, nem igazolódott be az az állítás. Mert amikor gyógyszerrel gátolom az egyik koleszyerin szintézisért felelős máj enzimet, akkor elmúlnak még a korábbi szövődmények is, és ha kicsit próbálgatom cukorral terjelni magam a sztatin mellett, akkor sem alakulnak ki szövődmébyek, amióta ezt szedem.

2020. okt. 12. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!