Hogyan nyugodhatnék meg?Mit tegyek ha félek attól hogy cukorbeteg vagyok,vagy az leszek?
Fokozatosan le kell szokni róla, olyan ez mint a cigi stb...
Olyan ételeket kell enni amitől jól is laksz,de nem jó tele enni magadat sem, az interneten mindent meg lehet már találnia manapság.
Milyen főzeléket eszel? Szerintem a lassu felszívódású szénhidrát hiányzik az étrendedből. Meg a fehérje.
Amúgy ha ennyire parázol, menj el orvoshoz, hogy kivizsgáljon és tanácsokkal lásson el.
Attól hogy sok cukrot eszel még nem leszel cukros, ahhoz hajlam kell de még akkor se 100% max elhízol.
Nekem mamám, anyám, másik ágról tatám cukros, de ők se a cukortól lettek azok, hanem egyszer csak kialakult.
Akkor van gáz ha nem termelsz inzulint, de mégis betolsz egy adag cukrot, vagy ha túltermeled az inzulint vagy stb
De ameddig a szervezeted jól működik addig nem gond akár a napi 2-tábla csoki se, csak elhízol.
Ami nagyon fontos a megelőzéshez, hogy ne csipegess, ne egyél egyfolytában szénhidrátban gazdag ételeket, tésztát, krumplit de cukrosat főleg ne.
Két cukortartalmú vagy fehérliszt taryalmú étkezés között legalább másfél-kettő óra maradjon ki ilyen bevitel nélkül, hogy közben a vér cukor szintje normál tartományba tudjon csökkenni.
Ezzel esélyt kapsz a diabétesz elkerülésére.
A másik, a stressz, ami tartósan emeli a cukor szintet a keringésben. Ennek régi kialakulásunk őskorára vissza nyúló oka van.
Nekem a stressztpl lett 2-es diabom és rengeteg szövődmébyem kezdődött.
Azután rájötttem a megoldásra, ezért ma már teljesen szövődmébyektől mentes vagyok.
A koleszterin tartós termelése okozza a gondot.
Amíg magadabb a cukor, kicsivel is, addig a májunk elraktározható zsírt termel belőle, szinte folyamatosan.
Épp ezzel van a legnagyobb baj, mert ez lassan szűkületeket okoz az erekben és a szöveteknek ettől a fuldoklástól romlik az oxigén és a tápanyag ellátása.
Ezt az orvosok gyógyíthatatlannak mondják, de én rájöttem és kipróbáltam egy elméletet, amire rájöttem és teljesen rendbe hozott 2-3 hónapon belül.
Ez a néhány orvos által sokat szidott sztatin.
Nálam is kiválóan rendbe tette a keringésemet és másoknál is jelentős javulást hozott pár hónapon belül.
Már nem kell megvakulni a cukortól (mint majdnem velem is megtörtént), és me, kell sztrókot kapni, aminek a kezdeti jeleit már tapadztaltam magamon, és nem kell levágni a lábujjakat, sőt egy hónap-hat hét alatt teljesen begyógyul egy olyan jábujj végén egy sérülés, amiben korábban elhalt a csont, a rossz kerongés miatt.
Szóval a cukorból termelődő koleszterin termelődést kell gyógyszerrel gátolni, akkor nem lesz semmi gobd, még kicsi diéta kimaradás mellet sem, akinél 2-es diab. kialakul.
Nekem óriási szerencsém van, hogy erre rájöttem még 6 évvel ezelőtt. Azóta teljesen rendben vagyok.
Ezt csak egy orvosi tévedés miatt nem alkalmazzák az orvosok erre, mert azt mondják, közvetlen a cukor károsít.
Magamon kipróbáltam, nem igazolódott be az az állítás. Mert amikor gyógyszerrel gátolom az egyik koleszyerin szintézisért felelős máj enzimet, akkor elmúlnak még a korábbi szövődmények is, és ha kicsit próbálgatom cukorral terjelni magam a sztatin mellett, akkor sem alakulnak ki szövődmébyek, amióta ezt szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!