Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megéri sokat kiadni valamiért?

Megéri sokat kiadni valamiért?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, az élet úgy hozta, hogy az egyetem óta nem dolgozok folyamatosan, így csak egy autót tudtam azóta venni, félrerakott pénzem pedig kb. 500 ezer forint van. A havi keresetem nagyjából 150-160 ezer környékén van.

Mindig is szerettem volna magamnak egy szép órát venni, és amit ki is néztem magamnak az 200 ezerbe kerül.

Viszont úgy gondolom, hogy ennyi pénzt kiadni egy órára, ennyi bevétel, ennyi félrerakott pénz mellett kicsit butaság volna. Gyűjthetném még, költhetném hasznosabb dolgokra.

Másrészt viszont bosszankodok, mert tudom, hogy ha bekerülök a mókuskerékbe, mikor nem fogok itthon lakni, és albérletet kell fizetni, a háztartásra költeni, a családra, akkor nem igazán lesz pénzem ilyesféle dolgokra. Valamint van aki szépen lassan költ el ennyit cigire stb.

Szóval nem tudom. Ti hogy vagytok ezzel?

2021. jan. 26. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem most van itt az ideje. Miért nem költöd ugyanazt a pénzt arra, hogy jobban keress, tanulásra? Az lenne a jól elköltött összeg. Fogyasztásra költeni, hát... majd tanulsz belőle, vagy nem, mint sokan nem.
2021. jan. 27. 16:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, de úgyis megveszed.
2021. jan. 27. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!