Másokat is felidegesítenek az ilyenek? Egy autós engem okolt és kellemetlen helyzetbe hozott az utcán a saját figyelmetlensége miatt.
Egy szűk egyirányú, kissé kanyarodó úton mentem át gyalog, amiből nem lehet kilátni az ott parkoló kocsiktól, ezért az autósok (legalábbis az intelligensebbek) azon a szakaszon mindig lassabban haladnak a fel-felbukkanó gyalogosok miatt. Amikor épp mentem át ma fényes nappal, még nem hallottam/nem láttam közelgő kocsit, viszont amikor már az út közepén voltam, látom hogy épp közelít nagy sebességgel egy félőrült, majd felé fordulok olyan "lassíts már b*szd meg"-tekintettel, majd kegyeskedett tényleg fékezni. Nem igen hatott meg, gondoltam elbambult, jól van, mentem tovább a járdán. Ez a f*sz viszont úgy gondolta, hogy neki az egész utca hallatára be kell engem égetnie és üvöltve káromkodott utána ki a kocsija ablakán, hogy "Mér' nem nézel körbe, b*szd meg? Menj a g*cibe!"
Ez a csodálatos jellem a saját figyelmetlenségét akarta rám róni, félreértette hogy pont azért fordultam felé hogy fékezzen már végre és nyissa ki a szemét, és persze ő van felháborodva... túlzás hogy ez engem baromira felidegesít?
Most hagyjuk a nagy bölcsességeket hogy "hát szólj neki vissza", vagy "állj ki magadért" stb, nyilván aki normálisan el tudja képzelni a helyzetet, tudja hogy egy autós ilyenkor visszatekeri az ablakát és elviharzik, anélkül hogy hallhatná a válaszomat.
Másokat is felidegesít az ilyen? És persze utána gyalogosként nem tudom elkapni, pedig basszus én is olyan jól visszaordítanék egy ilyennek...
Én ilyenkor mindig lasitok az autóval, mert én nem fazok nem sietek mindig hamarabb elindulok. Volt hogy gyalogoltam és az idióta olyan gyorsan ment hogy föl is csapta a ruhámat, én ilyenkor , lasitok vagy meg is állok.
A gyalogosnak elsőbbsége van lagalabbis nálam.
Kedves kérdező, sajnos te kifogtal egy idiótát, én meg el is vittelek volna :)
Mások hülyesége miatt magadat idegesíteni olyan, mint magadon bosszút állni.
Még mindíg ezen rágódsz, pedíg már régen el kellet volna felejtened az esetet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!